Secret Oops! er et innovativt co-op-actionspil, hvor spillerne bruger Augmented Reality for at sikre sig, at verdens dummeste spion ikke bliver fundet. Når en ny trussel opstår og dokumentmapper begynder at forsvinde overalt i verden, sender S.P.Y. Agency, det eneste agentfirma i verden, der drives af robotduer, sin bedste agent ud for at undersøge sagen: Special Agent Charles. Charles er verdens bedste spion…men han er også dum som en dør. Sikkerhedskameraer? Dødelige fælder? Farlige robotvagter? Charles vil med glæde udløse dem alle. Heldigvis er spillere og deres venner klar til at hjælpe ham. Saml familie og venner, placér det virtuelle spilbræt og brug kræfterne i AR for at opleve en helt ny slags gameplay. Bevæg dig rundt, interagér med den virtuelle verden, tal og samarbejd med de andre spillere for at udtænke den perfekte plan og udføre den. Spillerne har brug for omhyggelig planlægning og perfekt koordinering for at lykkes: Kommunikation er nøglen!

AR-funktionerne i Secret Oops! er drevet af ARKit 3, mens tegneseriespilverdenen kommer til live takket være kræfterne i Metal 2 graphic API.

MixedBag tilføjer flere verdener, niveauer, spilmekanikker og ekstramateriale i de kommende måneder.


Kommentarer fra Mauro Fanelli, MixedBag Creative Director og CEO:

“Med Secret Oops! ville vi gøre noget helt nyt og anderledes. Vi havde denne skøre idé om et socialt multiplayer-spil i AR, hvor man ved hjælp af flere enheder kan spille i den samme virtuelle verden – med en dum spion som hovedpersonen. Vi ønskede, at spillerne skulle interagere med hinanden, bevæge sig, tale og samarbejde på en spontan måde og bringe gameplayet ud i den virkelige verden. Det er et meget fysisk spil. ”