Så kom vi endelig dertil! MAFIA III har omsider fået sig en trailer og som altid i en gangster familie handler det om familien. Men . . . det er ikke den familie du helt kender.

Det ser ud til at Hanger 13 tager en anderledes rute med spillet. Denne gang tager vi til en by i New Orleans sat i 1960’erne. Her gælder det om at optrævle byens organiserede kriminelle og skabe en større familie selv, via selv samme beskidte metoder.

Man spiller som Lincoln Clay. En krigs veteran der kæmpede under Vietnam krigen. Lincoln har altid været forældreløs, så nu betyder familien og ikke mindst hvem man vil dø for, mere end nogensinde. Efter Vietnam krigen tager han til New Orleans og går sammen med en velkendt bande. Der er opstået kaos mellem de lokale bander og selve mafiaen. Så nu gælder det om for Lincoln at samle sig et crew, kæmpe imod og overtage byen.

Som man kan se i traileren er der stor forskel på MAFIA III og forgængerne. Men det bliver alligevel spændende at se hvor historien føre hen og hvilke twist og turns der kommer iløbet af spillet.

Hvis man gerne vil se lidt gameplay, kan man tage et kig på IGN’s video der går i dybden med historien og hvad spillet ellers byder på.

MAFIA III udkommer 2016 på Xbox One, PS4 og PC.