Der går desværre lidt tid før vi ser Pokémon Let’s Go til Switch. Men vi kan glæde jer med en ny trailer til at fordrive ventetiden med.

Denne gang ser vi lidt nærmere på byen Vermilion og skibet S.S. Anne. Så læn dig godt tilbage og nyd traileren.

Falder valget på Pikachu eller Eevee versionen af Pokémon Let’s Go når det udgives på Nintendo Switch til November?

Forrige indlægSteep kommer ikke til Switch alligevel
Næste indlægWarioWare Gold anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)