Den britiske spiludvikler Slighty Mad Studios er klar til at tage kampen op mod Sony og Microsoft. Udviklerens CEO Ian Bell har annonceret at de er i fuld sving med at lave deres helt egen spillekonsol.

De første tegn fra Ian Bell om en ny konsol, kom via hans twitter i går:

The Mad Box bliver en helt ny konkurrent til PlayStation og Xbox. Selve konsollens hardware er der ingen informationer om endnu. Men Ian Bell kunne via Variety fortælle at konsollen står til udgivelse om ca. 3 år. Til den tid vil den have hardware der vil kunne sammenlignes med en hurtig og kraftfuld PC efter tidens standarder om 2 år. The Mad Box vil komme til at håndtere 120 frames-per-second hvad angår VR spil. Selve designet af The Mad Box og ikke mindst dens udseende, vil bliver vist frem inden for de næste 4 til 6 uger.

Slighty Mad Studios har også sagt at de ikke har planer om at diske op med penge for eksklusivitet, hvad angår spil hos udviklere. Det kommer i første omgang an på hver enkelte udvikler om de vil lave spil udelukkende til konsollen, eller til flere platforme.

Det bliver i den grad spændende at se om en fjerde konsol, vil kunne overleve vores nuværende marked. De sidste mange år og nu, er markedet domineret af PlayStation, Xbox One og Nintendo Switch. Vi håber det bedste for Slighty Mad Studios i deres kommende konsol-eventyr.