Electronic Arts har annonceret og bekræftet at et helt nyt Star Wars: Battlefront spil er på ved med en hel single-player kampagne og nogle helt nye detaljer om spillet er også kommet frem.

Electronic Arts har fornylig haft deres finansielle konference, hvor Chief Executive Officer Andrew Wilson snakkede om det næste Star Wars: Battlefront som står til udgivelse sidst på året.

Spillet bliver større end det originale Star Wars: Battlefront fra 2015. Der vil være langt flere lokationer fra filmene og Star Wars universet. Dermed vil man også komme til at spille som flere helte og andre karakterer på tværs af Star Wars æraen.

Andrew Wilson lovede bla. flere måder at spille på heri inkluderet en hel single-player kampagne. Der vil komme mere info om denne senere på året.

Det næste Star Wars: Battlefront er under udvikling hos Dice, Motive og Criterion. Hvert studie vil bringe deres egen ekspertise ind i spillet. På den måde skulle vi få et fantastisk spil, hvor hver af spillets aspekter bliver udnyttet til sit fulde.

Med et nyt Star Wars: Battlefront i år er en af de bedste nyheder helt sikkert single-player delen. Mange fans og kritikere af spillet fra 2015, savnede noget udover multiplayer. Men det ser det ud til vi får nu og med de 3 udviklings studier på opgaven, kan det kun blive spændende at se hvad det ender med. Vi krydser fingre!