Det er godt et års tid siden Valorant så dagens lys for første gang. Det fejrer Riot med en ny trailer til spillet.

Denne gang der er det agenterne der er taget fat i. Læn jer godt tilbage og nyd denne spritnye trailer:

Spiller i stadig Valorant?

Forrige indlægMad Skills 3 anmeldelse
Næste indlægCLUTCH GM41 letvægts mus fra MSI
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)