Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Child of Light og Valiant Hearts kommer til Switch

 

0
Posted 9. august 2018 by

Hvis du er fan af Child of Light og Valiant Hearts, vil denne nyhed glæde dit (Switch) gamer hjerte.

Ubisoft har nemlig meldt ud at deres store spilhits Child of Light og Valiant Hearts kommer til Nintendo Switch i år. Ikke nok med det kan vi allerede løfte sløret for udgivelses datoen for begge versioner.

Det forlyder at Child of Light til Switch bliver meget som den version vi kender det fra andre platforme. Derimod så vil Valiant Heart indeholde understøttelse af touch skærmen i Switch konsollen. Ud over det vil vi også få adgang til en tegneserie baseret på universet.

Child of Light udgives den 11. oktober og Valiant Hearts udgives den 8. November. Indtil videre snakkes der kun om en digital version af begge spil. Men vi håber selvfølgelig på fysiske udgivelser.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment