Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Harry Potter: Hogwarts Mystery tager dig med på et magisk eventyr

 


0
Posted 19. januar 2018 by

Harry Potter’s verden har tryllebundet mange med de fantastiske fortællinger og historier fortalt på tværs af bøger, film og spil. Snart kan du opleve endnu mere fra den fortryllende verden i mobilspillet Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Harry Potter: Hogwarts Mystery er et RPG spil og historien finder sted i 1980’erne, før begivenhederne i bøgerne. Du vil komme til at opleve tryllebesværgelser, deltage i undervisning og møde velkendte ansigter såsom Dumbledore, Professer Snape, Professer McGonagall, Hagrid og mange flere.

Du vil have mulighed for at udforske og skabe dine egne historier. Der vil også være mulighed for at dyste mod venner, lære nye tryllebesværgelser og meget mere.

Harry Potter: Hogwarts Mystery udkommer til smartphones senere i 2018.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment