One Piece: World Seeker forener os igen med Monkey D. Luffy og hans besætning, lige som de ankommer til Prison Island på jagt efter en skat.

Men det viser sig, at skatten er en løgn, og besætningen finder sig pludselig spredt for alle vinde og strandet på øen, da et fængsles plot begynder at udfolde sig i skyggerne, med øens fængelsinspektør, Isaac, i centrum.

Isaac

Selv om det starter langsomt på grund af det store antal af obligatoriske sidequests, der kommer i vejen for hovedplottet, er den overordnede historie langt den bedste del af World Seeker. Prison Island er en interessant lokation, i det er en original ø (som ikke optræder i hverken manga eller anime).

De to originale figurer, Jeanne og Isaac, var også højdepunkterne, da historien nærmede sig sit klimaks og en overraskende følelsesmæssig afslutning.

Luffy

Men One Piece: World Seeker er et til fuld pris spil uden meget i det. Den åbne verden i sig selv er en af ​​de mest bare, livløse virtuelle verdener, jeg har udforsket på PlayStation 4, og minder mig om dagene på PS2.

Der er gigantiske byer og store byer i World Seeker, men næsten ingen bor i dem. Gaderne er tomme, og de få ikke-spilbare figurer, der rent faktisk eksisterer, står bare eller går nøjagtig den samme vej igen og igen. Hvilket virkelig er en skam for det kunne have været rigtig sjovt at udforske de store byer, hvis de rent faktisk virkede levende.

Luffy2

Jeg ville ønske, at jeg kunne give dette spil en super positiv karakter, for det var det jeg selv havde håbet på! Jeg elsker One Piece. Jeg har set animen og filmene, og har fulgt det i årevis. Men for pokker hvor er dette spil, en skuffelse.

Hvorfor pokker føles Luffy som om han vejer 500 kilo? Han er forfærdelig at kontrollere. Hans bevægelse er så tunge og langsomme.

Kampene er forfærdelige. Det er ubalanceret til at starte med. Du vil flyve igennem de første fjender, så skal du gå videre til en anden kombination, og du kan ikke besejre én enkelt soldat. Kombinationerne spiller slet ikke sammen, du slår en fjende ned, og så skal du vente på, at de står op og nulstiller, før du er i stand til at gøre skade igen.

Jeg ved, det lyder som nitpicking, men hvorfor tager det så lang tid at åbne kisterne? Plus Luffy skal være så super præcist placeret, så han rent faktisk kan åbne dem.

Jeg elsker One Piece, men jeg hader hvad udviklerne har gjort med dette spil. Jeg er så skuffet, over dette spil! Og jeg har ondt på vegne af ​​mine yndlingsserier.

Luffy3
TL;DR
Vurdering
Forrige indlægJustice League Dark ude til DC Universe Online
Næste indlægAnno 1800 får åben beta
Jeg har altid været meget interesseret i og fascineret af hele spilindustrien. Det hele startede i sin tid, da jeg fik fingrene i den gode gamle grå GameBoy, der mest af alt mindede om en mursten, men det var kærlighed ved første blik. Siden er der løbet mange spil over skærmen, på forskellige konsoller. Jeg er dog efterhånden endt med, at være en ret solid PlayStation fanboy. Jeg er udstyret med en bred smag i spil, hvilket har givet nogle rigtig fede oplevelser igennem årene. Nogle af de bedste spil jeg har prøvet, kom virkelig bag på mig. Derfor har jeg det også på den måde, at der ikke er et spil jeg ikke synes fortjener en chance. Man ved aldrig hvad der venter én!