Vi annoncerede Outlast 2 helt tilbage i Oktober sidste år, og nu kan vi endelig give jer udgivelses datoen på spillet.

Først snakkede Red Barrels om at Outlast 2 ville blive udgivet i første kvartal i år, men det nåede de så desværre ikke.

Men i dette Tweet, der har de løftet sløret for hvornår vi alle kan spille Outlast 2 på Playstation 4, Xbox One og PC:

Skal I have fingrene i denne skræmmende titel?

Forrige indlægUbisoft tager kampen op imod PostNord
Næste indlægDystoria anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)