Det var meningen at Overpass skulle blive udgivet til Nintendo Switch i næste uge. Sådan bliver det desværre ikke.

Holdet bag spillet har i sidste øjeblik valgt at udskyde udgivelsen. Som plaster på såret har de frigivet en ny trailer til spillet:

Den nye Nintendo Switch udgivelses dato er nu den 17. marts.

Forrige indlægPrøv Langrisser I & II
Næste indlægMotoGP 20 annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)