2. verdenskrig er nok et af de mest populære emner at tage op igen og igen når vi taler spil. Det er hellere ikke nogen undtagelse når vi taler om Partisans 1941 som snart udgives. Vi er så heldige at have fået muligheden for at lave et lille preview af spillet.

Hvis vi kort skal ridse plottet i spillet op, så er det ret lige til. Man stiller sig i rollen som den Sovjetiske modstands bevægelse. Det er nu ens opgave at opbygge et lille modstans imperie som modtand til de Tyske magter.

Man starter ud ene mand. Men man skal selvfølgelig ikke klare det alene. For stille og roligt finder man ud af der er flere der kan slutte sig til ens hær. Og sammen kan man bygge sin base op ude i den mørke skov.

Spillet er som I kan se et taktisk strategi spil. Du skal styre din mand/mænd ved hjælp af taktiske træk. Du kan selvfølgelig ikke bare storme ind og smadre de tyske tropper. Du skal nemlig tage den med taktikken som første prioritet. Hvis du ikke gør det må du pænt prøve igen.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på de gode gamle Metal Gear Solid spil da spillet blev startet op for første gang. Det minder utroligt meget om når man sneg sig rundt i de mørke gange med Snake den gang. Jeg mangler bare min papkasse (fans vil forstå).

Partisans 1941 er et super nemt spil at gå i gang med. Og hver gang du møder noget nyt får du selv valget om det er noget du vil se nærmere på eller bare prøve lykken. Denne form for tutorial er ret genial. Det betyder at man selv er skyld i hvis man ikke har forstået hvad der skal ske.

Du starter som sagt ud som enkelt mand. Og der skal man stille og rolig bygge sin karakter op og med tiden bygge både base og finde nye medlemmer til denne modstandsbevægelse. Det er uden tvivl ret underholdende på den måde man kæmper sig op i hierarkiet på.

Spillet vi har prøvet er selvfølgelig en tidlig version af Partisans 1941. Men det mærker man faktisk ikke. Spillet kører bare der ud af og man er ikke i tvivl om der erlagt mange kræfter i et stærkt gameplay her.

Partisans 1941 har ikke fået fast udgivelses dato endnu. Men det står officielt til at blive udgivet snart. Så vi venter bare på det bliver meldt ud. Spillet bliver når det udgives, tilgængeligt på Steam.

Vi takker PR Nordic for at gøre dette preview til en realitet.