God of War blev udgivet i Fredags. Og nu kan vi allerede fortælle om en ny lækker feature spillet får.

Det er ret populært med en Photo Mode i spil, og nu får God of War også snart en. På Twitter blev der afsløret at God of War får en Photo Mode med en opdatering:

Vi ved dog desværre ikke hvornår denne opdatering kommer. Men mon ikke det bliver inden så længe nu da det er annonceret.

Vil du bruge Photo Mode i God of War?

Forrige indlægFå Peggle gratis
Næste indlægTower of Time anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)