Efter en April måned, der bød på en masse lækre titler til spille-folket, så følger maj måned op med ligeså mange outstanding spiludgivelser. Her kommer der en lille gennemgang af, hvad vi kan se frem til i maj måned.

Kigger vi på multiplatform spil, hvilket betyder at de udkommer til begge konsoller, så bliver der udgivet følgende:

 

Fra udviklingsteamet hos Gearbox kommer spillet Battleborn som er en shooter med over 25 karakterer, med hver deres helt egne unikke egenskaber. Battleborn udkommer til begge platforme d. 3maj

The Park er en eventyrlig psykologisk horror titel som man kan linke til MMO spillet ‘The Secret World’. Stemningen er dyster hvor man som mor, skal finde sin forsvunde søn, i en forladt forlystelsespark. Spillet udkommer også d. 3 Maj.

Denne titel kræver nok ikke den store introduktion, da det har både været længe undervej og længe ventet hos mange. Det er selvfølgelig det nye DOOM spil. DOOM bliver en af de største udgivelser i Maj, med en udgivelsesdato d. 13 Maj. Der er nok ikke nogen tvivl om at det er et actionfyldt FPS spil, med både singleplayer og multiplayer modes.

Det første ‘Homefront’ spil blev en stor succes og nu kommer næste spil i serien. ‘Homefront – The Revolution’. Spillet er et alternativt historisk spil som viser, hvad der vil ske hvis Nord Korea vandt krigen i Korea og indvaderede et USA i forfald. ‘Homefront- The Revolution’ udkommer d. 17 maj.

Det længe ventede ‘Overwatch’ fra Blizzard har også sin udgivelse i Maj måned. Spillet der har vækket stor begejstring på eSports scenen udkommer d. 24 Maj. En masse unikke karakterer blandet i en stor multiplayer shooter. ‘Overwatch’ er Blizzard aller største satsning til dato. Nu bliver det spændende om det kan leve op til sin hype.

 

 

Kigger vi på hvad der kommer eksklusivt til de to konsoller, så byder Maj også der, på en masse hamrende gode titler. Lad os først tage et kig på, hvad der kommer eksklusivt til Playstation 4:

 

Det første spil der udkommer eksklusivt til Playstation 4, er ‘Shadow Complec -Remastered’. Et action-adventure i 3 person med smæk på. Der bliver rigeligt at se til i ‘Shadow Complex-Remastered’. Spillet har været udgivet på PC og nu kommer der en Remastered version til Playstation 4. Spillet udkommer d. 4 Maj.

Den 10. Maj bliver en dag, hvor jeg på alle måder låser mig selv inde og skal nyde det næste og sidste spil i Uncharted serien. ‘Unchated 4 – A Thief’s End’ har været udskudt en del gange. Men spillet er gået guld og er klar til den 10. Maj. Dette er nok Maj’s største titel og en stærk deltager i kategorien, Årets Spil 2016. Noget er sten sikkert. Det bliver et eventyr over alt andet.

En sidste titel, der udkommer eksklusivt til Playstation 4 i Maj er spillet ‘Shadow of the Beast’. Ikke en titel man har hørt så meget om, men er man til ‘God of War’ genren, så er denne titel helt sikkert noget for dig også. Man styrer et rumvæsen som skal væltet den onde hersker Maletoth fra planeten Karemoon. Der er virkelig fart over feltet i dette 2D hack ‘n’ slash spil. Spillet udkommer d. 17 Maj

Tager vi et kig på eksklusive titler der udkommer i Maj til Xbox One, så er der følgende at glæde sig til:

Spillet ‘Superhot’ er der nok de færreste der har hørt om. Men i horden af kritikere så har det skabt en stor begejstring. Spillet er bygget op så tiden står stille, så længe spilleren står stille. Denne design-shooter, som det bliver kaldt, er ikke en shooter som man kender det. Den såkaldte ‘time-bending mechanic’ som vi kender der fra Max Payne og den nyeste udgivelse ‘Quantum Break’, har taget helt nye højden i ‘Superhot’. Spillet er allerede udkommet på PC men til Xbox One, udkommer det d. 3 Maj.

Sidst men ikke mindst, udkommer Tropico 5 nu endelig på Xbox One. Spillet har været tilgængeligt på PC og Playstation4 i et stykke tid og er faktisk en af titlerne på Playstation Plus i Maj måned. Men ikke desto mindre, så udkommer Tropic 5 nu til Xbox One d. 24 Maj.

Det er ikke svært at se, hvem der indtager tronen over spiludgivelser i Maj måned. Men hvad siger i til det?

God fornøjelse herfra.