[toggle_box title=”Title of toggle box” width=”Width of toggle box”][/toggle_box]

Fra i dag skal du holde øje med din mail. Hvis du har skrevet dig op til de kommende PlayStation 4 beta tests af konsollens software, kan du være blandt de heldige der allerede nu får adgang til opdatering 4.50. Men bringer 4.50 noget nyt og fedt til konsollen tænker du? Læs med her!

Ekstern HDD

Et af de største nye features i 4.50 bliver sikkert understøttelse af ekstern HDD. Det vil betyde at du kan få langt mere plads til dine spil, apps, screenshots, video og andet du har liggende på konsollen. Der vil være understøttelse for eksterne hardiske på op til 8 TB. Du vil få et ikon på hjemmeskærmen under Content Launcher, så du let kan holde styr på dine gemte data på en harddisk eller USB stik.

Baggrundsbilleder

Opdateringen vil også byde på baggrundsbilleder. Du vil kunne bruge dine screenshots du har taget i spil, som baggrundsbilleder på din hjemmeskærm. For lettere at se tekst med mere, kan du lave skygger under tekst og justere lysstyrken.

Quick Menu

Siden opdatering 4.0 har vi kunne bruge Quick Menu funktionen til hurtig at tilgå hvad vi havde brug for. Den feature bliver nu forbedret og vil fylde mindre af skærmen. Herfra vil man også kunne lave og deltage i parties, uden at forlade spillet man er igang med.

Statusopdateringer på PlayStation Network

Ligesom du kender det fra Facebook, vil du kunne lave statusopdateringer på dit PSN feed. Man får mulighed for at poste med tekst, tagge venner, tilføje screenshots med mere. Disse vil så dukke op i din og dine PSN venners What’s New sektion.

3D Blu-ray understøttelse for PlayStation VR

Er du den glade ejer af et PS VR headset, vil du kunne opleve 3D blu-ray film i dit headset og i stereoskopisk 3D. Så har du ikke et 3D tv, men vil gerne opleve 3D film, så kunne dette være et godt alternativ.

Dette er kun nogle af de features der er blevet annonceret og der skulle komme mere på listen, når opdatering kommer ud af beta. En udgivelsesdato vides ikke endnu, men vi ved mere i de kommende uger.

Kilde: blog.eu.playstation.com