Sony har netop afholdt deres årlige media showcase under Paris Games Week som er startet i dag. Sony havde et solidt show, fyldt med fede overraskelser, trailers og meget mere. Vi har samlet alt det bedste fra showet her. Er du parat? Let’s go!

PS4

Guagemeele 2

Så er der nachos på menuen! DrinkBox Studios bringer en ny omgang mexicansk-platform-action til bordet i form af Guacamelee! 2. Masser af humor og gameplay er at finde i videoen her. Stilen er den samme og Juan er tilbage for at rede jorden endnu engang, mod de onde magter. Som noget nyt kan du nu også spille som en kylling.

The Hong Kong Massacre

Er du vild med spil som Hotline Miami? Så er her spillet for dig. The Hong Kong Massacre er en top-down shooter der bare ikke ligger fingre imellem. Det er virkelig flot og fyldt med den action, der virkelig sparker røv. Det er udvikleren Vreski der står bag spillet og den skulle gerne udkomme engang i starten af det nye år.

The Gardens Between

Fra udvikleren The Voxel Agents kommer der spil der er helt sin egen. I The Gardens Between skal løse gåder og manipulere med tiden, for at finde frem til løsninger. Her bliver din hjerne sat på prøve. Et interessant spil, der helt sikkert skal holdes øje med.

LocoRoco 2

Så er hyggespillet fra PSP snart tilbage i en remastered version. Loco Roco 2 er nemlig på vej til PS4 og PS4 Pro. På PS4 Pro vil der være forbedringer såsom 4K opløsning. Ude d. 9 December 2017.

Final Fantasy XV: Episode Ignis

I det kommende DLC Episode Ignis der er på vej til Final antasy XV, kommer du til at påtage dig rollen som Ignis Scientia. Han er barndoms ven af Noctis og en royal tjener ved Crownsguard. Oplev store verdener og real-time kampe i Final Fantasy XV: Episode Ignis når den udgives på PS4 d. 13 December 2017.

Oure

Indie udvikleren Heavy Spectrum fik annonceret Oure. Her har du kontrol over et barn der kan forvandle sig til en drage. Oplev nogle forunderlige verdener imens du tager på en mission for at finde 8 mægtige titaner. For uden dem, kan vores verden ikke redes. Når du er en drage kan du flyve højt til himmels. Du skal holde øje med specielle genstande og løse over 100 forskellige opgaver. Denne her er for dem der holdte af spil som Journey, da det er meget hen i samme stil. Det er flot, smukt og musikken passer virkelig godt her til. Et rigtig feel good spil. Du kan købe den allerede i dag!

Spelunky 2

Så er den her endelig! Mossmouth er i fuld sving med Spelunky 2. Denne gang kommer du til at se mere til hovedpersonens historie og hvad der er sket med ham siden det første spil. Han har stiftet familie, fået børn og det ser endda ud til at han giver stafetten videre til hans barn, for at forsætte det eventyr han selv har startet.

Ghost of Tsushima

Sucker Punch har været meget stille den sidste lange stykke tid. Men nu ved vi hvad de er ved at lave! Du bliver taget med til året 1274. Du er den sidste overlevende samurai efter Mongoliets indtog. Du vil komme til at bruge fantastiske kampteknikker og bare være en badass samurai! Det er noget af et spring fra Sucker Punchs tidligere spil såsom inFAMOUS. Men fedt at de prøver noget nyt. Vi er på!

Concrete Genie

Find din indre kunster frem. Du spiller som den unge fyr Ash, der tumler med en svær barndom. Han bliver jaget og mobbet daglig. Hans eneste måde at distancere sig fra den svære hverdag er ved at male med magisk maling. Byen du befinder dig i er trist og grå. Men med Ash’s maling og magiske pensel, bringer han liv på byens tomme mure. Et charmerende spil. Concrete Genie står til udgivelse engang i 2018.

ERICA

Et nyt spil i PlayLink familien ankommer til næste år. I ERICA ser du nærmest en interaktiv film, hvor du bestemmer slagets gang med din smartphone. Hvilken retning skal historien tage og hvad skal ske med ERICA er op til dig.

Far Cry 5

I en ny trailer for næste års Far Cry 5 satte spot på spillets co-op del. Du kan opleve alt hvad Far Cry 5s verden har at byde på sammen med en ven. Lav ravage, udfør missioner og en masse mere. Så find dig en makker og gør Amerika usikker.

Destiny 2 – Curse of Osiris

En ny port har åbnet sig på Mercury og Vex vælter ud af den. De har tænkt sig at skabe verdenen i deres billede. Der er kun én der kan gøre regnskabet op og det er Osiris. Den mest berygtede Guardian Osiris er Ikoras gamle mentor og er selve inspirationen for Trials of Orisis Crucible mode. Udvidelsen er ude d. 5 December 2017.

Monster Hunter World

Så fik vi en helt ny trailer for Monster Hunter World. Det er Capcom der står bag det næste kapitel i Monster Hunter serien og denne gang får PlayStation fans noget lidt fedt. Har du spillet Horizon: Zero Dawn? Så kender du sikkert Aloy. Hun har fundet vej til Monster Hunter World og du kan faktisk spille som hende inde i spillet. Det er en sjov blanding, men vi kan lide det! Monster Hunter World er ude d. 26 Januar på PS4, Xbox One og PC. Men Aloy er kun tilgængelig på PS4.

Call of Duty WWII

En helt ny trailer for Call of Duty WWII blev fremvist og her fik det første smugkig på bonus banen Carentan. Banen er tilgængelig for alle der erhverver sig et Season Pass. Dette gælder dermed alle der køber Deluxe Edition udgaven af spillet.

Udover det, fik et kig på det første DLC der udkommer til spillet, med titlen The Resistance. Her vil der være baner i bla. Frankrig, Polen, Tyskland og Slovakiet. The Resistance udgives d. 30 Januar 2018 på PS4 først og senere på andre platforme.

Call of Duty WWII står til udgivelse på PS4, Xbox One og PC d. 3 November 2017.

On Rush

Fed musik og vilde stunts! I On Rush er der ræs og fart over feltet i alverdens køretøjer. Det går vildt for sig!

Spider-Man

Så kom edderkoppemanden på banen! Marvels Spider-Man har fået sig en ny trailer, men denne gang er det Peter Parkers historie der er fokus på. Vi ser Peter, Mary Jane og mange flere kendte ansigter. Det går hedt for sig og vi kan simpelthen ikke vente med at svinge os gennem beton junglen i Spider-Man. Ude næste år eksklusivt på PS4.

Detroit: Become Human

Så kom der en helt ny trailer på banen fra Quantic Dream. I denne nye trailer for Detroit: Become Human følger vi androiden Kara, Todd og hans datter Alice. Alt er ikke fred og idyl i det lille hjem. Som Kara skal du tage ansvar for de valg du vælger i begivenhederne der udspiller sig indenfor de fire vægge. Dør Todd? Slår han sin datter Alice ihjel? Eller kan Kara stikke af sammen med Alice, fra hendes voldelige far? Der er masser af valg og endnu flere konsekvenser.

Kara er blot en af 3 andre androids. Der er Kara, Connor og Markus. Det hele udspiller sig i Detroit og der kommer til at ske noget vildt for androids, hvordan de tænker og reagerer. Du kommer dybt ned i hver deres historie. Om det ender godt? Er op til dig. Ude til foråret 2018.

God of War

Vi har allerede set en del til det næste store kapitel i Kratos historien. I denne nye trailer for vi set mere kamp og action sammen med Kratos’s søn Atreus. Sønnen hjælper hele tiden med at fortælle hvor fjenderne kommer fra. Det bliver en god sparringspartner at have, når det virkelig går for sig.

Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds

Vi har allerede set en lille smule fra fra udvidelsen The Frozen Wilds til Horizon: Zero Dawn og nu fik vi endnu mere at se på. Med nye mekaniske monstre og et nyt stort område at boltre dig på. Du skal løse nye mysterier og der vil være rigtig meget at se. Udvidelsen er ude d. 7 November. Der kommer også en Horizon: Zero Dawn Complete Edition der er ude d. 5 December 2017.

Shadow of the Colossus

Her er spillet mange fans har ventet på. Shadow of the Colossus har fået sig noget af et remake og det ser brand godt ud. Spillet havde sin debut på PS2 tilbage i 2005. Men nu er spillet blevet opdateret og på vej til PS4 d. 6 Februar 2018.

The Last of Us Part 2

I en ny trailer fra Naughty Dog, følger vi nogle helt andre mennesker. Meget vides ikke endnu om The Last of Us Part 2, men vi satser på det bliver endnu mere råt, grusomt og vildt spændende.

 

 

PS VR

Megalith

Du spiller som en frygtindgydende titan i spillet Megalith fra Disruptive Games. Du kæmper mod andre titaner og hvad får vinderen? Æren af at være gud!

Samarbejd med andre, ødelæg dine omgivelser og brug strategi for at nå til tops. Megalith er tidseksklusiv og på vej til PS VR i 2018.

Bow to Blood

Et spil der godt kunne ligne lidt Guns of Icarus, byder på cartoon-shooter-action i bedste VR stil. Skyd andre skibe og undgå selv at blive destrueret.

https://www.youtube.com/watch?v=YQrUOarCGls

Ultrawings

Nu kan du udleve din drøm om at blive pilot. Du sidder i cockpittet og skal lette med dit fly. Nedskyd så mange balloner du kan, ræs mod andre og meget mere. Et hyggelig spil der ser rigtig vanedannende ud.

Sprint Vector

Tag på dit livs løbetur i Sprint Vector for PS VR.  Du skal dyste mod andre og nå i mål som champion. Brug alle de beskidte tricks du kan, for du vil vel gerne vinde, ikke?

Moss

Spillet Moss blev annonceret tidligere på året, til stor begejstring. Denne PS VR titel tager dig med på eventyr med den lille mus, Quill. Sammen skal i klare og løse gåder. Der er også fare i skal overkomme, og med masser af charme, er dette et spil der ikke er til at stå for. Moss er ude Februar 2018.

Star Child

Udvikleren Playful står bag det nye PS VR spil, Star Child. Oplev en farverig verden sammen med en kvinde der har nogle virkelig specielle kræfter.Hun kan nærmest transportere sig selv selv, hendes essens, igennem terrænet.

Resident Evil 7 – Not a Hero

Snart kommer noget nyt til Residen Evil 7 i form af DLC udvidelsen Not a Hero. Ligesom i det komplette spil kan du spille i VR. Tag på jagt efter Lucas og føl gyset endnu engang. DLC’en Not a Hero er gratis og udkommer d. 12 December 2017.

Dead Hungry

Zombierne kommer! Du er omgivet og det eneste du kan gøre er meget simpel – fodre dem! Du står i en burgerbar og her er dit job at kaste fritter og burgere i hovedet på de “sultne” zombier. Du får sved på panden i det du skal håndtere at lave så mange burgere og fast food du kan, inden zombierne kommer for tæt på. Det ser sjovt og intens ud!

Stifled

Bange for mørke? I Stifled bevæger du dig rundt i komplet mørke. Noget af det eneste der kan hjælpe dig med at se rummet du befinder dig i, er lyde. Gå rundt, eller smid en sten for så at se omridserne af dine omgivelser. MEN, dine fjender vil lægge mærke til lyde. Så vælg dine træk med omhu. Stifled er allerede ude imorgen på PS VR.

League of War VR Arena

Tag kampen op i denne militær strategiske spil der udspiller sig på hvad ligner et brætspil. Her kan du bruge enten Motion Controls eller din Dualshock 4 controller til at styre din lille hær. Den ene kan spille i VR imens en anden spiller på tv’et.

Invector

Spillet Invector blev annonceret for noget tid siden, men nu har vi en splinterny trailer. Spil alene eller sammen med andre og ram de rigtige knapper til tonerne af Aviici.

Blood & Truth

Vær en ægte agent med alt hvad der høre til. Dette er nok en af de fedeste VR titler der er på vej og det er ingen ringere end SCE London Studio der står bag spillet. Traileren taler for sig selv. Det ser rigtig fedt ud og giver en forhåbning om flere VR spil i samme stil.

 

Sikke et show. Der var rigtig meget godt og vores ønskeseddel er lige vokset merkant. Nu kan vi se frem til PlayStation Experience der løber af stablen i December måned.