PlayStation Plus I Juni 2019

0
564

Det er ved at være tid til en ny omgang PlayStation Plus spil og i Juni måned får vi noget hæsblæsende shoot ‘n’ loot FPS og noget der er super hurtigt!

Det første spil vi får med PlayStation Plus i Juni, er ingen ringere end en 2D side-scroller fra Sega. Sonic Mania suser afsted og sammen med Sonic, Tails og Knuckles skal i op imod den onde Dr Eggman. På tværs af klassiske baner såvel som nye, suser i afsted for at komme forbi forhindringer, finde hemmelige steder og meget mere. Spillet kan nydes sammen med en anden i co-op multiplayer for optil 2 spillerer.

Hvis du er ved at komme op i gear til Borderlands 3 udkommer, så får du her en god start. The Handsome Collection fra Gearbox giver dig både Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel. Du får det hele her. Remastered grafik, alt DLC og forbedret lokal multiplayer. Har du spillet spillene på PS3? Så kan du fortsætte hvor du slap og spille videre på PS4. Hvordan du gør det, kan du læse mere om her!

Du kan stadig nå at få fat på Maj måneds PS Plus spil som i denne måned har været What Remains of Edith Finch og Overcooked. Det hele skifter rundt den 3 Juni.