Nu da mange af årets mellem og store gaming events er så småt lagt bag os, har vi i længsel ventet på at Sony PlayStation kommer med deres eget show. Vores bøn er nu blevet hørt og på Torsdag den 9 September, får vi et annoncerings-spækket showcase!

Som de selv skriver på PlayStation.Blog, så har vi været utrolig tålmodige. Men nu har vi endelig datoen og tidspunktet for deres næste store event. Selve showet vil være 40 minutter langt og indeholde annonceringer fra blandt andet PlayStation Studios og andre udviklere. Det vil handle om spil der har udgivelse i resten af 2021 og i fremtiden.

Efter showet vil der være dybdegående præsentationer fra diverse udviklere, hvor de går mere i dybden med deres spil osv.

Vi ved ikke hvad de helt nøjagtig vil vise af trailers, gameplay eller bare annoncere endnu. Men én ting der dog er sikkert, som de også bekræfter selv via bloggen, er at vi må vente lidt endnu med at se noget af hvad next-gen VR for playStation har at byde på. Så forvent kun almindelige spil annonceringer på Torsdag.

PlayStation Showcase 2021 finder sted Torsdag d. 9 September kl. 22:00.