pokemon-go-plus-accessory

Med mindre du har boet i en hule den sidste tid, så kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at Pokémon GO er udgivet. Men nu kommer den gadget alle Pokémon GO spillere har ventet på. Byd velkommen til Pokémon GO Plus. Pokémon GO Plus er ude til både Android og iOS, og vi har testet det på Android.

Meningen med denne lille gadget er, at du har muligheden for at tage Pokéstops og fange Pokémons helt uden at tage din mobil op af lommen. Så nu vil vi se nærmere på om det så også holder hvad det lover.

Først og fremmest skal det siges, at Pokémon GO Plus er meget nem at gå til, og man får endda en udførlig guide til hvordan man kommer i gang når det startes op første gang. Så der er ikke nogen grund til at holde sig tilbage på dette grundlag.

20160918_104905

Vi har nu pakket os sammen, og er på vej til at ”drage ud på livets vej” for at fange en masse nye Pokémons sammen med vores nye gadget.

Til at starte med, så vagte vi at køre med Pokémon GO Plus kørende hvor skærmen er tændt på mobilen, for at være sikre på det virker. Men vi fandt hurtigt ud af, at det var s smart lavet, at skærmen på mobilen overhovedet ikke behøves at være tændt, hvilket er ret lækkert, får det åbner så mange nye muligheder.

Efter vi havde gået en tur rundt i byen, og forbi en masse Pokémons og Pokéstops, så fandt vi hurtigt ud af, at Pokémon GO Plus faktisk er den gadget vi bare ikke kunne leve uden. For den er jo virkelig smart må man sige.

pogoplus3

Man skal hellere ikke holde sig tilbage, hvis man er i tvivl om den nu tæller det man har gået osv. For det hele spiller lige som det skal. Så hvad det angår, der er Pokémon GO Plus perfekt når man er på cykel for eksempel. For går man, så kan man jo lige så godt bruge mobilen til at fange dem.

Der er nemlig en lille hage ved at bruge Pokémon GO Plus. For den har det desværre med at misse ret mange Pokémons når man prøver at fange dem. Grunden til det, skal man finde i, at den kun bruger de normale Pokéballs til at fange dem.

Vi har testet det med vores level 25 træner, og der har spillet også en tendens til at gøre det svære at fange de små Pokémons så som Pidgey, Weedle og Ratata. Så Pokémon GO Plus virker nok bedst hvis du er lavere level. Men mon ikke Niantic med tiden, laver en opdatering med denne mulighed.

pogoplus2

Men det skal ikke tages som noget dårligt, for det er jo sådan spillet er bygget op. Det gør ikke Pokémon GO Plus til noget der ikke kan bruges af denne grund, for det er jo en super smart gadget, som kan bruges til mange ting.

Man kunne måske bare godt ønske sig muligheden for at vælge hvilke bolde den skal bruge til hvilke Pokémons. Og eventuelt også om man vil bruge Rassberry.

Vi må også huske jer på, at hvis I fanger Pokémons med Pokémon GO Plus, så får I ikke bonus XP for gode kast osv. Men det giver jo ret god mening, da man ikke selv styrer når man kaster bolden.

Når I på jeres jagt på nye Pokémons der ude, så skal I lige vide, at hvis I møder nye Pokémons I ikke har, så kan de ikke fanges med Pokémon GO Plus, men det er jo ikke værre end, at man bare hiver mobilen frem, og fanger dem.

pogoplus1

Man kan altid se på mønstret den blinker i, om det er en ny Pokémon eller en du har som der er fundet. Og man behøver ikke engang at tage mobilen op for at se om man har fanget noget, for det fortæller Pokémon GO Plus også. Du får endda fortalt, om den er fanget eller ej. Ved Pokéstops får du også af vide hvor mange ting du har fået når du har klikket på dem.

Pokémon GO Plus leveres ikke med en oplader eller anden mulighed for at oplade den. Men den indeholder et Knapbatteri (CR 2032), så det er lige til at skifte ud hvis den løber tør. Niantic har meldt ud, at det batteri der sidder i, kan holde i 100 dage. Så der er jo rigelig mulighed for at kunne klare sig når man er på jagt.

Til ære for dem som vil have et lille slideshow af vores oplevelser med Pokémon GO Plus, så kan i kigge med her. Og til dem der hellere vil have den “ægte” vare, der kan i se videoen i toppen af nyheden her.

Vi ville gerne til slut have lavet en lille guide til hvordan man bruger Pokémon GO Plus. Men efter sidste opdatering der kom til spillet for 3 dage siden, så er der desværre i den lille fine Quick Start Guide som man bruger til dette.

Vi har brugt Pokémon GO Plus lige siden nogle dage før den udkom, og vi er meget glade for den. Det bliver svært at forestille sig en Pokémon jagt uden Pokémon GO Plus nu. For det er uden tvivl en hver Pokémon GO træners ”must have” gadget den her.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMasser af Watch_Dogs 2 screenshots i 4K og gameplay video “Bigger, Better, and Bolder”
Næste indlægHatsune Miku: Project DIVA X ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
pokemon-go-plus-anmeldelseVi har brugt Pokémon GO Plus lige siden nogle dage før den udkom, og vi er meget glade for den. Det bliver svært at forestille sig en Pokémon jagt uden Pokémon GO Plus nu. For det er uden tvivl en hver Pokémon GO træners ”must have” gadget den her.