Så kom dagen mange Pokémon GO spillere har ventet på. For inden længe kan Pokémon GO Plus nemlig også købes i Danmark.

Nintendo og Niantic har nemlig frigivet en dato for hvornår Pokémon GO Plus kommer til Danmark. Vi vil hermed dele pressemeddelelsen fra Bergasala her:

FANG DEM ALLE MED POKÉMON GO PLUS FRA 16. SEPTEMBER!


8. september 2016
– Pokémon GO Plus-tilbehøret, som kan bruges som armbånd eller klipses fast i skjortekraven, lader dig interagere med Pokémon GO uden at have din smartphone fremme. Pokémon GO Plus lander hos forhandlerne i Danmark den 16. september.

Pokémon GO Plus er kompatibel med både iOS og Android via Bluetooth low energy. Enheden giver spilleren besked om Pokémon i nærheden ved at vibrere og lyse grønt. Spilleren kan trykke på knappen på Pokémon GO Plus én gang for at kaste en Pokéball. Et vellykket kast får enheden til at blinke og vibrere.

Pokémon GO Plus vil desuden vibrere og lyse blåt, når der er et PokéStop i nærheden. Her kan spilleren modtage genstande ved simpelthen at trykke på Pokémon GO Plus-knappen. Pokémon GO Plus kan også anvendes med Pokémon GO kørende i baggrunden på smartphones; i så fald vil spillet dog ikke registrere afstande gået af spilleren.

NB! For brug af Pokémon GO Plus sammen med Pokémon GO App fra Niantic Inc. er en app-opdatering nødvendig. For detaljeret information og support, besøg venligst: https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us

Pokémon GO website: http://www.pokemongo.com/en-uk/

Pokémon GO-pressebilleder mv.: http://pokemon.gamespress.com/products/p552/pokmon-go?grp=Mobile

Skal I ud og have denne herlige gadget?