Det er snart længe vi har vidst at et Pokemon spil ville lande på Switch, men bare ikke hvilket og hvornår. Det laver vi om på nu.

Nintendo har nemlig annonceret Pokémon Let’s Go Pikachu og Pokémon Let’s Go Eevee. Forskellen på disse to versioner (af hvad vi ved indtil videre), er om du vil have Pikachu eller Eevee som følgesvend i spillet.

Spillet er en helt ny version det meget populære Pokemon Yellow som vi kender fra Gameboy. Det kommer til at gå en helt anden retning end vi er vandt til med Pokémon spil. For når der skal fanges Pokémon så fungerer det ligesom i Pokémon GO, hvor du skal kaste en bold efter dem og derved fange dem. Og nu da vi er ved Pokémon GO, så vil man også få en del fordele ved at spille det, for du kan hente din data fra GO til Pikachu og Eevee versionen.

Da spillet er en ny version af Pokémon Yellow kan vi fortælle at det kun er generation 1 Pokémon der kan fanges i spillet. Men der er jo 151 Pokémon i generation 1, så der er nok at tage fat i.

Spillet kan spilles alene, eller lokalt sammen med en ven. Man kan (som man kan se i traileren) spille det med 1 JoyCon. Der er i samme omgang også lanceret en Pokeball controller som hedder Pokéball Plus, som man kan bruge i spillet.

Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee udgives den 16. November.

Ser I frem til at skulle spille Pokémon på en helt ny måde?