Microsofts smarte streaming service, Project xCloud, udvider snart til flere europæiske lande. Her er tale om hele 11 lande, og Microsoft åbner op for deres service alt efter tilstanden af COVID-19 pandemien i de givne lande.

Project xCloud, hvad er det for noget? Med Project xCloud kan du streame dine spil til f.eks. din smartphone, hvorend du befinder dig. Indtil videre er der 50 spil, der er understøttet af Project xCloud.

De lande som Microsoft udvider Project xCloud til er: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Ireland, Italien, Holland, Norge, Spanien, og Sverige.

Lige nu, er der ingen officiel dato for de enkelte lande. Men vil du gøre dine forhåbninger større og være én af de første til deltage i et preview af Project xCloud, så tilmeld dig her.

Hvis du er så heldig at deltage i Project xCloud preview, så vil du kunne spille bla. Halo: The Master Chief CollectionGears 5Devil May Cry 5A Plague Tale: Innocence, og Destiny 2, bare for at nævne nogle stykker.

Det eneste der kræves af dig er en smartphone med Android 6.0 eller højere. En stabil internet forbindelse med mindst 10Mbps download rate og selvfølgelig, en Xbox Controller.