pz0

Vi har lige overstået Halloween, og den har vi blandt andet brugt, på at få et lille gys indenbords i selskab med Project Zero: Maiden Of Black Water som er en eksklusiv titel til Wii U.

Lyder Project Zero velkendt for jer, så er det ikke helt ved siden af. For dette er den 5. titel i serien som startede tilbage i 2001 på Playstation 2, og fik senere en udgave på Xbox også.

Når man starter spillet op, så er det jo altid positivt, at man bliver sat ind i spillet, og får af vide hvordan det fungere. Spillets tutorial, er meget tilfredsstillende, og man er inde i hvad spillet går ud på, og ikke mindst hvad det har at byde på, på meget kort tid.

pz1

Man finder hurtigt ud af, at Project Zero: Maiden Of Black Water, ikke bare er et ganske normalt gyser spil, for det man som første priotet skal jage, er ånder. Nu sidder du og tænker, ”Man kan da ikke jage ånder”. Men det kan vi fortælle jer med det samme, at det kan man da. I spillet har man et Camera Obscura, som gør, at du kan se disse ånder, og tage billeder af dem for at bekæmpe dem.

Men det er ikke bare sådan lige til, at bekæmpe dem, for du skal arbejde hårdt for at klare det. Man har virkelig formået, at inddrage Wii U Gamepad, så man får brugt dens funktioner meget godt. Får man skal bruge controlleren aktivt når der skal tages billeder. Dette spil viser hvad Wii U er bygget til, og vi ønsker at flere ville bruge disse funktioner.

pz4

Nu da vi er omkring controlleren, så lad os se lidt på kontrollen i spillet. Da man ”kun” kan spille med Wii U Gamepad, begrænser det måske for nogen at spille i længere tid. Vi undres over at man ikke har givet mulighed, for at bruge Pro Controlleren, for dem der lige vil have lidt ekstra muligheder. Når man spiller, så kan kontrollen af ens karakter, godt virke ret tung til tider. Man trækker jo nærmest sin karakter rundt i manegen en gang imellem føler man. Man kan godt vænne sig til det, men kan godt være problematisk når der sker mange ting på en gang.

Stemningen i spillet er lige i skabet. Spillet skaber en smule uhygge som det ligger op til. Men uhygge er ikke alt, for det er ikke skræmmende på nogen måde, så går man efter chok, så er dette nok ikke spillet. Meget af spillet foregår selvfølgelig i en skov, og de fanger dette miljø perfekt.

pz2

Grafisk set, så er Project Zero: Maiden Of Black Water faktisk et ret flot spil. Det kører ganske godt, og det trækker al den kraft ud af Wii U som man kan forlange. Filmsekvenserne i spillet er flotte og ret gennemførte, så der er ikke meget at sætte finger på der. Der er måske en smule

Historien i spillet, er måske ikke den mest velskrevne historie, men den fanger nu en ret godt. Man får nemt brugt timer på at spille Project Zero: Maiden Of Black Water, men spillet det kører desværre en smule i ring en gang imellem. Der sker ikke så meget nyt. Men er man tilfreds med det som man bliver budt på fra starten, så er der underholdning til mange timer i spillet.

pz3

Som helhed så er Project Zero: Maiden Of Black Water, et spil som med sikkerhed skal stå en en hver gyser fans spil samling. For det har mange kvaliteter og en del at byde på. Vi kan uden at sige for meget, love jer at i ikke vil fortryde et køb af Project Zero: Maiden Of Black Water, for dette spil er i sin helt egen klasse.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægThe Legend of Legacy har fået udgivelses dato
Næste indlægHalo 5 Guardians anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
project-zero-maiden-of-black-water-anmelselseSom helhed så er Project Zero: Maiden Of Black Water, et spil som med sikkerhed skal stå en en hver gyser fans spil samling. For det har mange kvaliteter og en del at byde på. Vi kan uden at sige for meget, love jer at i ikke vil fortryde et køb af Project Zero: Maiden Of Black Water, for dette spil er i sin helt egen klasse.