Hvis du ikke har prøvet kræfter med Pokkén Tournament, så er det her du skal læse med.

Nintendo åbner nemlig op for at dem som har Switch Online abonnement, får muligheden for at spille Pokkén Tournament ganske gratis i en periode. Dette gør de for at vi får flere muligheder med Switch Online abonnementet end vi før hen har haft. Den gratis periode løber fra den 29. juli – 4. august. Så der er rid mulighed for at prøve spillet.

Vælger man at købe spillet, kan man mellem den 29. juli – 11 august få hele 30% rabat. Ud over det, så vil ens fremskridt i Pokkén Tournament bliver overført til den købte version af spillet, hvis man køber det efter man har spillet det gratis.

Forrige indlægDreams VR ude nu!
Næste indlægRogue Company ude i early access
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)