playstation3

Nu kunne Sony ikke holde på “hemmeligheden” længere. PS3 Slim rammer butikkerne i starten af september. Ca. 1/3 af Playstationen’s størrelse er skåret af. Prisen på 80GB udgaven er samtidig sat ned, og vil i USA være på 299$. Det er det samme som Slim kommer til at koste. Den har tilgengæld 120 GB harddiske, så der er ikke meget sjov i at vælge den gamle. En hel præcis dansk pris må vi vente med, men hvis vi omregner det til danske kroner, er det ca. 1600 danske kr. Sony fortalte at prisnedsættelsen ville gælde fra imorgen?

En anden kendt “hemmelighed” som Sony afslørede er, at VidZone kommer i slutningen af dette år til de skandinaviske lande. Sony har skrevet kontrakter med Lionsgate, Paramount, MGM, Walt Disney, Fox, Universal, Universumn, Warner Bros og Constantin så der bliver rig mulighed for at kunne hente en film når du mangler. Systemet er som PS3-ejerne kender det. Du bruger pengene fra din “Wallet” og lige så snart du trykker download, kan du se filmen imens.

Som ved E3, beviste Sony endnu engang at de ikke kan overraske industrien. Ved E3 var det den nye PSP. Denne gang var det VidZone og PS3 Slim. Begge gange har nyhederne været snust op af pressen, og af nysgerrige detektiv gamere.