Flagskibet fra Razer har lagt til kaj. Byd velkommen til Razer ManO’War som er Razers bud på et gamer headset til den krævende gamer. Vi vil i denne anmeldelse se nærmere på dette flagskib.

manokasse

Når man pakker denne herlighed op, så er man ikke i tvivl om at dette er et headset af bedste kvalitet, for alt lige fra æsken, til at se indholdet viser os, at der er kælet for enhver detalje her. Vi nænner næsten ikke at tage det meget flotte ManO’War headsæt ud af æsken. Men vi må nok hellere, for ellers kan det godt være ret svært at anmelde.

Efter det er pakket ud, så spærre man først øjnene op, for det er et headset i særklasse. Først og fremmest, så føler man at ens drøm om et ordentligt gamer headset er gået i opfyldelse. For først og fremmest er det jo et trådløst headset. Men det er også lavet på den måde, så det følger ens øre nærmest perfekt, og højttalerne i headsettet er ”løse” så de sætter sig lige hvor de skal hver gang. Og nu kommer en super lækker detalje, for mikrofonen er nemlig en der ”gemmes væk” hvis man ønsker det.

manoheadset

Men inden vi kommer videre med denne anmeldelse, så syntes vi det er på sin plads at komme med de ”tørre” tal, om hvad ManO’War har at byde på:

Headphones:
 • Frequency response: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedance: 32 Ω at 1 kHz
 • Sensitivity (@1 kHz): 112 ± 3 dB
 • Input power: 30 mW (Max)
 • Drivers: 50 mm, with Neodymium magnets
 • Inner ear cup diameter: 60 mm / 2.36 in
 • Connection type: Wireless USB Transceiver
 • Wireless range: 12 m / 40 ft
 • Wireless frequency: 2.4 Ghz
 • Battery life: Up to 14 hours with Razer Chroma lighting / 20 hours without Razer Chroma lighting
 • Approximate weight: 375 g / 0.83 lbs
Microphone:
 • Frequency response: 100 – 10 kHz
 • Signal-to-noise ratio: > 60 dB
 • Sensitivity (@1 kHz): -38 ± 3 dB
 • Pick-up pattern: Unidirectional

Efter at have set de tørre specs, så må vi hellere få smidt det lækre ManO’War headset på. Vi kan vidst med det samme sige, at det med det ”kun” er et inkarneret gaming headset, den holder ikke. For den lyd det her headset har, er i sin helt egen klasse.

ManO'War + Blade

Det er blevet tæsket igennem hvad lyd angår, og det er lige meget hvad du smider igennem det, eller hvor højt du spiller, så leverer det lyden. Der er super god klang i det, og lyd gengivelsen er en oplevelse man sjældent oplever i et headset.

Ikke nok med lyden er perfekt, så føler man nærmest, at headsettet har sin helt egen subwoffer, for den bass der er i ManO’War, skal man absolut ikke kimse af. Vi husker tilbage i ”gamle” dage, hvor man måtte lave en bass vibration i headsettet for det virkede virkeligt. Det er vidst ikke nødvendigt her, for den oplevelse man får er jo vild!

Fordelen ved ManO’War fra Razer, er uden tvivl den måde at det headset er bygget op på. For det henvender sig til mange forskellige typer. For det første er det lavet sådan, at når du har fået det på, så lukkes al anden unødig lyd ud fra det, hvilket er lækkert når man sidder og nyder sit ynglings spil. En anden ting, er også at selvom man sidder i lokale med andre, så er de ikke generet af, at du lige skruer en tand ekstra op for det. For man kan nærmest ikke høre lyden fra det på afstand, selvom man måske har en tendens til overdrevet volume på, når man spiller.

ManO'War + Blade

Dette ManO’War som vi har testet har som de fleste headset en virtuel 7.1 mulighed hvilket er lige som vi kender den. Men er det ikke nok til folket, så kan man investerer lidt flere penge i headsettet og købe ManO’War 7.1 modellen som også findes ude i butikkerne. Men med de muligheder der er med dette lækre headset, mener vi ikke at det er noget der kan betale sig.

Vi vil uden tvivl mene at ManO’War fra Razer er et headset i bedste klasse, så er ikke uden grund at dette er et af deres flagskib. Headsettet er et såkaldt all around headset. For lige meget om du bruger det til Musik, spil eller andet, så leverer det varen 100%.

En anden lille detalje der gør dette til en hver Razer fans must have er at det er en del af Razer Chroma serien. Det betyder i korte træk, at du kan styre farverne, og måden de vises på i logoérne der er på siden af headsettet. Det er blær for alle pengene.

ManO'War + Blade

Står du og skal ud og investerer i et nyt headset, som kan gøre alle glade, så er Razer ManO’War det headset der kan levere varen. Det henvender sig til både gamere, eller folk der vil have en sublim lyd oplevelse.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTrivia Crack og Kingdoms holder Halloween
Næste indlægTeenage Mutant Ninja Turtles boks anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
razer-manowar-anmeldelseStår du og skal ud og investerer i et nyt headset, som kan gøre alle glade, så er Razer ManO’War det headset der kan levere varen. Det henvender sig til både gamere, eller folk der vil have en sublim lyd oplevelse.