ReadySet Heroes anmeldelse

Dungeon Crawler på en ny måde.

0
1707

Det er nu tid til at se nærmere på det nyeste skud på Dungeon Crawler træet. Vi har hevet ReadySet Heroes igennem anmelder maskinen. Det var PlayStation 4 versionen der stod for skud.

Når vi taler om Dungeon Crawler spil, så vil de fleste uden at tøve tænke på Diablo III. Men Dungeon Crawler genren er så meget andet end den type spil. Det er ReadySet Heroes et levende bevis på.

Spillet er bygget meget simpelt op omkring en opskrift vi kender dog med et vidst tvist. Det er nemlig ikke et “slå på alt hvad der rører sig uden mening” spil. Nej der er tænkt over det.

Det er bygget så simpelt op så det kun har hele 2 forskellige game modes. Og det skal sådan set ikke virke som en grund til ikke at spille ReadySet Heroes. Nej tvært imod.

Til sofa Co-Op spillerne er der super godt nyt med ReadySet Heroes. For der er en game mode lige præcis til jer. Man kan nemlig spille sammen med sine venner derhjemme, og give den gas i en masse dungeons. Her er det som et klassisk Dungeon Crawler spil. Du skal slå hvad du møder inklusiv bosserne. Dette er faktisk ret sjovt.

Men det som virkelig trækker i ReadySet Heroes er spillets første game mode. Der kan man nemlig lokalt eller online spille imod andre. Det er ikke lavet som noget helt nytænkende, men er ret vanedannende.

Man kan være op til 4 spillere. Man spiller enten som et hold eller alene imod hinanden. Måden man spiller på er man starter med den valgte karakter, som en nybegynder uden noget.

Man skal så på tid klarer sig igennem banerne der er. Og klarer man dem, så får man en kiste med nye våben eller udrustning. Man mærker hurtigt man bliver bedre og bedre.

Men nu spørger du så nok “jamen man er da ikke imod hinanden?”. Det finder man ud af man er til sidst. For der er man med det man har “opsparet” sat ind i en arena og skal kæmpe til sidste mand (eller kvinde) står.

Noget der bare er ærgreligt, er at selvom spillet er helt nyt, er det meget svært at finde nogen at dyste med online. Man kan desværre godt blive skuffet med der slet ikke er nogen. Sådan har det været siden udgivelsen. Jeg håber der er flere der får øjnene op for denne titel så man kan få nogle fede kampe i fremtiden.

Jeg har dog hørt lidt af omveje, at spillet i fremtiden vil få Crossplay mellem PC og PS4. Så er der ret stor chance for dette problem løses hurtigt.

Noget der kunne have været fedt i dette spil var en form for Solo kampagne del. Det ville lige have sat toppen på den ellers noget så fine lagkage.

ReadySet Heroes er et sjovt lille spil. Det giver en ganske fin portion underholdning. Ud over det byder det på elementer man har savnet i Dungeon Crawler gengren.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægUdviklerdagbog om World of Warcraft Classic
Næste indlægConcrete Genie anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
readyset-heroes-anmeldelseReadySet Heroes er et sjovt lille spil. Det giver en ganske fin portion underholdning. Ud over det byder det på elementer man har savnet i Dungeon Crawler gengren.