Sony havde godt gang i gaming kedlen i nat og kunne præsentere den ene fede trailer og gameplay video efter den anden. Der var speciel fokus på de 4 største eksklusive spil der er på vej til PS4. Men hvad havde Sony ellers på programmet? Læs med her i vores opsamling.

The Last of Us Part II – TBA

Lad os starte ud med et af de 4 store titler. The Last of Us Part II bygger videre på historien om en verden i stødt nedgang. Vi ser Ellie more sig til en fest, hvor der er masser af mennesker. Alle hygger og Ellie bliver endda tæt med en anden pige.

Men pludselig er vi ovre i gameplay og får en forsmag på hvor brutal og nådesløs hun må være i kampen om overlevelse. Naughty Dog har virkelig taget det tunge skyts i brug her og spillets nuværende stadie ser brand godt ud!

God of War – New Game+ Mode

Det er godt og vel 2 måneder siden vi første gang kunne opleve en ældre, mindre vred Kratos i God of War. Til stor ros fra fans og anmeldere blev det en stor succes. Mange har allerede afsluttet spillet og selvfølgelig, så vil folket have mere. Derfor har Santa Monica Studio kunne afsløre at der vil komme en New Game+ Mode for de hardcore spillerer.

I New Game+ Mode vil alle dine fremskridt, skills og udstyr følger med over i et nyt spil. Men denne gang vil sværhedsgraden også være skruet markant mere op. Hvornår vi får den, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Destiny 2: Forsaken – PS4, PC, Xbox One d. 4 September, 2018

Bungie har ikke glemt Destiny 2 og derfor fik vi også et indblik i spillets fremtidige udvidelse kaldet “Forsaken”. Her er hvad den kommer til at handle om:

[quote]The Reef has fallen to lawlessness, and now the most-wanted criminals in the galaxy – the Barons & Uldren Sov – have organized a jailbreak at the Prison of Elders. You and Cayde-6 have been sent in to bring law and order back to the embattled facility, but things do not go to plan. Facing insurmountable odds, Cayde-6 ends up paying the ultimate price. Beyond the Vanguard’s authority, you’ll venture into the Reef alone and take justice into your own hands. Explore new regions, awaken new powers, earn a wealth of new weapons, and uncover lost Awoken secrets. The hunt is on.[/quote]

Call of Duty: Black Ops 3 – GRATIS for PlayStation Plus medlemmer

Som en lille bonus til PlayStation folket og specielt dem med PlayStation Plus, kan man kvit og frit downloade Call of Duty: Black Ops 3. Der vil være nogle remastered multiplayer baner i sigte og de vil være tilgængelige for de der forudbestiller Call of Duty: Black Ops 4.

Ghost of Tsushima – TBA

Sucker Punch kunne i nat præsentere en lækker gameplay video for deres kommende samurai spil, Ghost of Tsushima. Du vil komme til at opleve smukke landskaber, hesteridning, og selvfølgelig, sværd dueller. Det er den niende dag for invasionen af Mongoliet og alle er i fare.

Resident Evil 2 Remake – PS4, Xbox One og PC d. 25 Januar, 2018

Nogle gange er det fedt nok at se tilbage på de gode gamle spil. Denne gang er det Resident Evil 2, der har fået sig et remake og Capcom har formået at skabe noget der ser rigtig fedt ud. Som du kan se i traileren gør vi atter engang selskab med Leon Kennedy og Claire Redfield.

Control – PS4, Xbox One og Steam i 2019

Fra skaberne af Quantum Break, Max Payne og Alan Wake, kommer nu Control. Remedy udvider deres fantastiske univers af karakterer og med Control bliver det kun endnu vildere. Her er en beskrivelse af spillet:

[quote]A cinematic third-person action game set in a new Remedy-created universe, P7 features an intriguing story with a cast of memorable characters. The game structure offers a long-lasting, story-driven gameplay experience and the deepest game mechanics yet in a Remedy game. P7 is a multiplatform title published by 505 Games.[/quote]

Kingdom Hearts III – PS4 og Xbox One d. 29 Januar, 2019

Det er altid fedt at få set mere til Kingdom Hearts III. I flere år nu har vi fået teaser på teaser, men nu er der snart lys forude. I en ny trailer får vi introduceret Pirates of the Caribbean til spillets univers.

Sammen med traileren kunne der annonceres at der vil være en samlet pakke med både Kingdom Hearts III, Kingdom Hearts HD I.5+II.5 ReMIX og Kingdom Hearts HD II.8 Final Chapter Prologue. Derudover vil der også være en Limited Edition PS4 Pro med Kingdom Hearts III print.

Death Stranding – TBA

Hideo Kojima og Kojima Productions har endelig kunne vise lidt mere fra Death Stranding. Vi har også de første glimt af gameplay, som slet ikke ser så tosset ud. Man skal bare se videoen, det er svært at forklare så meget. Det er jo et Hideo spil trods alt.

Marvel’s Spider-Man – PS4 d. 7 September, 2018

Sidste år se vi rigtig meget fra Marvel’s Spider-Man på PS4 og i år er ingen undtagelse. I en ny showcase video har vi nået endnu flere skurke at skulle op imod. Det virker som en mulig forening af Sinister Six, men måden videoen slutter på . . .  hmmm, hvem mon det kan være?

Der er rigtig meget at glæde sig til fra Sony og de andre udviklere. Det er bestemt en god tid at være gamer i og fremtiden ser lys ud. Der udkommer nogle stærke titler i år og næste år. Det bliver rigtig godt at prøve kræfter med dem alle. Vi glæder os!