Udgiveren Nacon har i forbindelse med Gamescom 2023, udgivet en helt ny trailer for deres kommende spilmatisering af action filmene fra 80′- og 90’erne, nemlig RoboCop. I spillet RoboCop: Rogue City påtager du dig rollen som politimanden Murphy, bedre kendt som RoboCop. Spillet havde et udgivelsesvindue der hed September, men nu har man været nødsaget til at skubbe RoboCop: Rogue City ind i November.

RoboCop: Rogue City blev første gang annonceret i 2023, og spillet er baseret på trilogien af samme navn. I filmene blev Murphy/RoboCop spillet af skuespilleren Peter Weller, og denne gang låner han sin stemme til spillets helt. Denne gang danner han også team med hans trofaste partner Anne Lewis, sammen med en psykolog kaldet Dr. Olivia Blanche.

Har man set de gamle RoboCop film, så har man allerede en god idé om hvad der er i vente, af hensyn til gameplayet. Det kommer til at regne med kugler, blod og flere kugler. Som RoboCop skal du rydde op i den hærgene kriminalitet der plager befolkningen. Udover at pløkke huller i badguys, så skal du også bruge dine detektiv evner for at finde spor og ledetråde, der kan hjælpe dig i din efterforskning. Der vil også være dialog valg, så du selv kan dreje historien i forskellige retninger, alt efter dine valg. Udvikleren der står bag RoboCop: Rogue City er Teyon, som også stod bad Terminator Resistance.

RoboCop: Rogue City udkommer d. 2 November 2023, på PlayStation 5, Xbox Series X|S, og PC.