Roccat AIMO serien har fået en lille ny. Vi vil se nærmere på Roccat Kone AIMO i denne anmeldelse.

Når man skal ud og købe ny gamer mus, kan vi lige så godt indrømme at det er en jungle der ude. For næsten lige meget hvad man ønsker sig en mus skal kunne, er der en der tiltaler sig til en. Roccat Kone AIMO er et nyt skud på AIMO stammen. AIMO serien er kort og godt en vild serie fra Roccat som sætter en masse fokus på kvalitet og fedt lys.

Og nu er der måske nogle der bliver skræmt når de ser Roccat Kone AIMO. Der er jo først og fremmest en masse lys i den, og det kan godt virke som der er meget af det. Men Roccat har endnu en gang overgået sig selv. Lyset i AIMO produkterne er lavet på den måde at de er prangende uden at de genere ens øjne. Så man kan hurtigt blive enig med sig selv om at Roccat Kone AIMO er eye candy.

Der er 2 ting der gør at denne mus skiller sig ud fra mængden. Det første er Roccat Owl Eye. Det er kort og godt den sensor der er i musen. Owl Eye er noget Roccat lige har sendt på markedet, og det gør at musen virker endnu mere præcis end vi kender det. Man mærker det ikke lige med det samme, men når man har brugt musen i noget tid så finder man faktisk ud af at det har ret meget at sige med denne sensor. Det er dog nok mest den krævende gamer som spiller med meget høj dpi der ligger mærke til det.

Det andet som gør at denne mus godt kan skille sig ud fra mængden er Easy Shift knappen. Dette er noget så simpelt en knap der sidder lige under ens tommelfinger. Easy Shift er bygget op så man kan have fuld kontrol kun ved hjælp af musen. Når den knap holdes nede, kan du ved at trykke på en anden knap få en helt ny funktion. Dette kan bruges til eksempelvis at skrue op for lyden, skifte musiknumre og meget mere. Dette er et genialt tiltag som kan bruges af mange.

En selvfølge er at denne herlige mus bruger Roccat Swarm programmet til styre musen med. Selvom vi har vendt programmet før, kan vi stadig kun sige at vi er ret glade for det. Hvis man har flere Roccat produkter er det en stor fordel, da man kan styre det hele i det program. Det er let at gå til, og man har hurtigt den indstilling man ønsker.

En ting der desværre godt kan irritere en smule er musens scroll knap. Man er snart blevet vandt til den frihed der er med scroll knapper nu om dage. Men scroll knappen på Kone AIMO er desværre meget træg. Den kan godt virke som den skal trækkes i gang, hvilket ikke rigtig er nogen fordel. Det kunne godt ønskes at den måske var lidt mere let at bruge, og man ikke skal scrolle så meget når den bruges. Men når det så er sagt, så er det faktisk det eneste der er at sætte en finger på med denne mus.

Musens funktioner og specifikationer:
 • Optisk Owl-Eye-sensor fra ROCCAT® med 12000dpi
 • Specielle ROCCAT-kontakter med en levetid på 50 millioner anslag
 • 1000Hz signalfrekvens
 • 1ms reaktionstid
 • 50G acceleration
 • 250 ips maksimal hastighed
 • Justérbar løfteafstand
 • ARM Cortex-M0 50MHz
 • 512kB indbygget hukommelse
 • 1.8m flettet USB-kabel
 • Vægt: 130 gram
 • En ting der er at ligge mærke til er at der ikke er nogen vægtklodser i musen, som der stort set er i alle de store gaming mus. Men det gør ikke det store, for musens design passer perfekt til den vægt den har. Så selvom der ikke er mulighed for at justere musens vægt, er den lige i skabet.

  Roccat Kone AIMO vil passe i de fleste gadget elskeres hjem. Den ligger perfekt i hånden og er rent eye candy.

  TL;DR
  Vurdering
  Forrige indlægFå et smugkig på Forza Horizon 4 kortet
  Næste indlægRoccat Horde AIMO anmeldelse
  Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
  roccat-kone-aimo-anmeldelseRoccat Kone AIMO vil passe i de fleste gadget elskeres hjem. Den ligger perfekt i hånden og er rent eye candy.