Er man PC gamer og både døjer med pladsen og et stramt budget, så har Roccat måske lige noget for dig, hvis du er på udkig efter et tastatur. For Roccat Magma Mini er ikke alene billig, men den er også merkant mindre end et traditionelt tastatur. Men selvom den er lille, så bliver der ikke sparet på features eller udseendet. Med Roccat Magma Mini, vil man de dårlige budget keyboards til livs og vise at kvaliteten stadig kan følge med prisen. Jeg har nu brugt tastaturet i nogle uger som mit primære keyboard og den er stadig lækker at bruge!

Det er yderst sjældent at man kan se sammenhængen mellem kvalitet og en billig pris. Derfor er det også spændende når Roccat melder sig på banen med deres Magma Mini, som byder på ergonomisk design, lækre features og RGB lys til en fordelagtig pris.

Selve størrelsen af Magma Mini er hele 60% mindre end et traditionelt tastatur. Det vil sige at man har skåret alt der ligger til højre for ENTER tasten væk. Dette valg gør så også, at tastaturet er lettere at placere hvor end man vil, hvis man f.eks. har et mindre skrivebord eller lignende. Magma Mini er ideelt set en lillebror udgave til Roccat Magma.

Det lille tastatur byder blandt andet på membrantaster, RGB lys i fem zoner, anti-ghosting teknologi og IP33-certificering. Derudover benytter Magma Mini sig også af både Aimo og EasyShift systemer.

Hvad angår byggekvaliteten, så er hele tastaturet skabt i plastik. Men på trods af det, så føles den ikke “billig” i hverken følelsen eller i brug. Selve membran tasterne virker rigtig godt og man kunne da godt frygte at de ville være lidt træg i brug, men det er de bestemt ikke. Om det er til gaming eller at skrive artikler med, så fungere tastaturet faktisk rigtig godt.

Til diverse indstillinger heriblandt tastaturets RGB og EasyShift, så skal man bruge Roccats Swarm program. Her kan du skifte RGB lys ligeså tosset du vil og meget andet i øvrigt også. Du kan f.eks. tænde for tastelyd, sådan at du får en lydeffekt, hver gang du trykker på tasterne. Det er sjovt lige at prøve, men ellers en unødvendig feature.

Det eneste lille minus ved Roccat Magma Mini er at den ikke er trådløs. Men med prisen taget i betragtning, så kan det heller ikke forventes. Ledningen som går fra Magma Mini og til ens PC, sidder i venstre side af toppen af tastaturet. Her kunne man godt have ønsket at den sad i midten.

Roccat Magma Mini er et lækkert tastatur, hvis du er på lidt et gamer budget. Normaltvis får man ikke meget tastatur for under 300kr, men med Magma Mini, så får man et solidt et af slagsen.

RGB lys, lækre taster og støv/væske afvisende, så er det svært at sige nej. Dette tastatur er i den grad kommet til mit gamingsetup for at blive. Kan klart anbefale den til enhver der enten har begrænset med plads eller blot ønsker et tastatur med en lille formfaktor og skønne features.

Tak til Roccat for at gøre anmeldelsen muligt.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFarmCon 23 aktiviteter afslører nyt indhold
Næste indlægDiablo IV udviklerdagbog om historien
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
roccat-magma-mini-anmeldelseRoccat Magma Mini er et lækkert tastatur, hvis du er på lidt et gamer budget. Normaltvis får man ikke meget tastatur for under 300kr, men med Magma Mini, så får man et solidt et af slagsen.