Vi skal tilbage til Juli måned 2015, hvor Rocket League så dagens lys for første gang på Playstation 4. Det har været udgivet på Xbox One og PC derefter. Nu er turen endelig kommet til Nintendo Switch, og det vil vi nu se nærmere på.

Den gang spillet blev udgivet, var det noget af en revolution. For spillet var jo så specielt fordi det bragte os en blanding af fodbold og bil ræs. Der er sket meget siden vi anmeldte spillet den gang.

En god ting ved Rocket League på Nintendo Switch, er at spillet indeholder alle de DLC der er udgivet til Rocket League i tidens løb. Så vi kan med det samme sige, at man ikke kommer til at kede sig med denne titel.

Og da det er et Nintendo spil, så er der selvfølgelig også noget der gør at ikke er i tvivl om dette. Det vi nyder mest i denne Nintendo version, er at man kan få fingrene i en super lækker Mario bil. Så når du møder dine modstandere ude i den store online verden, så er de ikke i tvivl om du er Nintendo Switch spiller, for denne bil skiller sig markant ud fra mængden.

Spillet i sig selv er en tro kopi af det vi kender fra de andre platforme. Den vigtigste faktor i denne her version, var at bringe Nintendo Switch ejere Rocket League også, hvilket der er mange der vil tage imod med stor glæde.

Da vi anmeldte Rocket League tilbage i 2015, var v ikke specielt glade for hvad online delen af spillet havde at byde på, for den gang var det mere eller mindre bare det samme hele tiden. Disse tider er uden tvivl forbi nu, for der er tilføjet en masse til spillet i tidens løb.

Nu er Rocket League ikke bare et fodbold spil. For nu er der også kommet game modes der byder på basketball blandt andet. Men vores favorit af de nye game modes er klart hockey delen. Men lige meget hvor meget man spiller alle de andre game modes, så er det klart den normale fodbold mode vi er gladest for.

Nu da vi er ved online delen, så er der noget der fremhæver denne version af Rocket League meget. Spillet understøtter nemlig Cross Play med Xbox One og PC. Så det betyder at du nu kan spille sammen med dem der ejer Xbox One eller PC. Det åbner op for en masse at spille imod, så lige meget hvad så er der altid nogen at spille imod når du går online. Sony har ikke meldt sig under fanen til Cross Play. Så Playstation 4 spiller må stadig spille med sig selv desværre.

Hverken den grafiske del eller selve styringen er der gjort noget ved i denne version. Det syntes vi hellere ikke der skal laves om på. For det er lige i vinkel som det er, og det har man heldigvis også ladet Nintendo Switch versionen få glæde af.

Rocket League er som skabt til Nintendo Switch for dem der vil have spillet med på farten. Selvom spillet egner sig bedst i dockén med en Pro Controller i hånden, så er det også nemt at gå til i håndholdt version. Så hvis man vil spille Rocket League mens man sidder i toget eller andet, så hold jer endelig ikke tilbage. Og det fungerer også fint når du lige hapser en Joy-Con til dig og din ven og spiller mens I er på farten.

Selvom vi skriver 2017 og Rocket League har et par år på bagen kan spillet stadig styrer gamer verdenen. Har du ikke Rocket League endnu, så er Switch versionen en meget god grund til at anskaffe sig det.

Vi ved med sikkerhed at det ikke er det sidste vi har set til Rocket League. Det er et spil der vil leve i mange år endnu, specielt fordi det er blevet så populært som det er.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPlayLink-spil til Playstation, hvor smartphonen er din controller
Næste indlægWorms W.M.D ude på Switch nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
rocket-league-anmeldelse-nintendo-switchSelvom vi skriver 2017 og Rocket League har et par år på bagen kan spillet stadig styrer gamer verdenen. Har du ikke Rocket League endnu, så er Switch versionen en meget god grund til at anskaffe sig det.