Hvis du er på vilde pixel kampe, så er det her du skal se med. Rogue Heroes: Ruins of Tasos er netop udgivet.

Rogue Heroes: Ruins of Tasos kan spilles op til 4 spillere på samme tid. Så der er god mulighed for nogle gode timer med denne titel:

Rogue Heroes: Ruins of Tasos er ude til Nintendo Switch og PC via Steam.

Forrige indlægTwo Point Hospital får A Stitch in Time DLC
Næste indlægPrøv Fuser
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)