Vi nærmer os ligeså stille udgangen af Maj måned og det varer ikke længe før de næste gratis spil med Games with Gold og PS Plus bliver annonceret. Men det sker jo nogle gange, at de spil bliver lækket før tid. Dette er sket for Games with Gold der efter sigende skulle have noget rigtig fedt på tapetet til Juni måned. Men om det holder stik, bliver spændende at se.

Hk925SM

  • Ryse: Son of Rome
  • Lichdom Battlemage
  • Red Dead Redemption
  • Bioshock Infinite

Wow! Det lidt grynede billede viser at vi muligvis får ovenstående titler, hvilket ville være en rigtig god måned. Billedet viser den Kinesiske Xbox butik. Men som man kan se, er Bioshock Infinite på listen. Spillet har før været udgivet via Games with Gold og det sker ikke at et spil bliver udgivet gratis flere gange. Men om det kun gælder for de Kinesiske gamere, vides ikke.

Det bedste på listen må næsten være Red Dead Redemption. For noget tid siden, var der en lidt for hurtig ansat hos Microsoft, der kom til at ligge spillet op til køb og download på Xbox butikken. Men den blev hurtig taget ned igen. Spillet er på vej til at blive kompatibel med Xbox One og hvis Red Dead Redemption bliver givet ud gratis i næste måned, er der rigtig mange fans der bliver glade. Uden tvivl. Men vi må se hvad måneden bringer!