Denne reference blev opdaget under Valves udviklingsutorial for deres medarbejdere, hvilket har skabt nyt håb om et tredje spil i rækken.

Referencen blev opdaget på fansiden ValveTime. Konceptkunstneren Tristan Reidford postede et billede fra hans tutorial og her ses der en folder med titlen “left4dead3” oppe i venstre hjørne. Billedet blev hurtigt taget ned igen og erstattet med et photoshopped billede uden denne folder, men ValveTime nåede at gemme det.

Det kan naturligvis godt være at det blot var et uheld og der er en sandsynlighed for, at samtlige Valve-medarbejdere også har Half Life 3 og Portal 3 foldere, omend der ingen udvikling er i gang. Og dog virker det stadig en smule mistænksomt.

Dette er én ud af flere referencer til spillet, der er blevet opdaget. I 2013, da Dota 2-fans var på tour i Valves kontorer blev en liste over projekter opdaget, hvori Left 4 Dead 3 var i blandt. I 2014 sagde medskaberen af Counter Strike – der ikke længere arbejder hos Valve – at Left 4 Dead 3 var under udvikling og sagde dertil at det så godt ud.