Det er kommet internettet for øre at Nintendo planlægger at genudgive hele syv forskellige stortitler fra N64 æraen, med Super Mario 64 som tilsyneladende den første titel. Disse spil skulle efter sigende få samme behandling som Wind Waker, som du kan se forbedringerne på forneden.

Det lader til at Nintendo har fastlagt denne series navn: “ReUmagined”, et ordspil på reimagined, der på dansk, dog er det svært at oversætte, betyder gen-tænkt eller gen-forestille, og kommer til at foregå udelukkende på Nintendo’s eShop. Alle disse genudgivelser vil tilsyneladende få ekstra indhold og sælges lidt billigere end andre spil til launch. Dette nye sortiment skal udfylde hullerne i Wii U’ens række af spil ved at genudgive disse gamle N64 klassikere.

Nogle af detaljerne om den mulige Mario 64 HD vil inkludere mulighed for to spillere hvor Mario og Luigi kan styres samtidigt – det ene kamera vil følge mario på TV’et og det andet kamera vil være på Luigi på GamePad’ens skærm. For godt til at være sandt? Hvis ReUmagined serien senere bliver bekræftet, hvilke N64 spil vil du gerne se blive genskabt til Wii U titler? Ville du foretrække dem på disk eller digitalt? Fortæl os det i kommentarfeltet forneden!