Det er altid omkring sommer at rygterne virkelig tager fart og denne gang er det de seneste Resident Evil spil som er på tale. Resident Evil er efterhånden en af Capcoms helt store spilserier, som virkelig tager blockbuster gys til nye højder. Nu ser det ud til at de seneste spil i serien får sig en grafisk upgrade til next-gen.

I følge nogle data troldmænd, har man kunne finde frem til nye spil i PlayStation Networks database. Her er der tale om Resident Evil 2, 3 og 7, hvor af det figurerer at skulle være direkte PlayStation 5 versioner af hvert spil. Om dette vil ske sidst på året eller allerede meget snart, vides dog ikke. Men i næste uge afholder Capcom en speciel præsentation, hvor der annonceres nye spil med mere. Så måske er vi heldige der.

Det er Mandag d. 13 Juni at Capcom afholder deres showcase, hvor de bl.a. fremviser den nye udvidelse til Monster Hunter Rise: Sunbreak. Derfor ville det også være spøjst, hvis ikke der kommer til at være lidt Resident Evil indhold under showet. Så med rygterne i tankerne, kunne det være at Capcom havde tænkt sig at udgive next-gen versionerne af Resident Evil spillene, allerede i næste uge. Vi ved med garanti, at Resident Evil 4 remake kommer til at blive vist frem, da spillet allerede blev annonceret under PlayStations State of Play i sidste uge.

Rygter er og bliver rygter, så vi må se i næste uge om de bringer lidt troværdighed med sig. Men indtil da, kan vi se frem til nogle uger nu med masser af spil annonceringer. Det bliver godt!