Masahiro Sakura fra Sora Ltd., skaberen af Super Smash Bros. serien, har landet en aftale med Dev teamet bag Tekken – Nu er Kazuya Mishima fra den famøse Tekken serie en del af den største party brawler til dato.

Sakurai, har i sin ‘Mr. Sakurai Presents ‘Kazuya’‘, fremvist Smash inkarnationen af den massive enhed vi alle kender som Kazuya. I videoen gennemgår Sakurai, hvordan denne idé blev bragt til live, samt hvordan Smash Teamet har bragt Kazuyas Tekken moveset ind i Smash.
Sakurai forklarer, at der har været mange finesser der har skulle spilles overens. Han er en del hurtigere som sin Smash variant, og der er gjort nogle interessant valg for, at få hans kendte angreb ind i SSB. U. Der er blandt andet gjort brug af ‘Shoryuken’ kommandoen, og andre genkendelige kommandoer fra genren for, at gøre Kazuya så tro mod hans kildemateriale.

Kazuya Mishima DLC blev udgivet. d. 29 Juni 2021

I videoen viser Sakurai også de nye Mii Kostumer frem, som i denne ombæring består af Lloyd fra Tales of Symphonia, Dante fra Devil May Cry, Dragonborn fra Elder Scrolls V: Skyrim, og Shantae, som udgives samme dag.

Forrige indlægGreedFall Gold Edition med ny udvidelse 30. juni
Næste indlægDying Light 2 Stay Human
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!