Hvis du venter på Samurai Shodown udgives til Nintendo Switch, så er ventetiden forbi inden for overkommelig tid.

I en ny trailer der er sendt på gaden, har holdet bag spillet åbnet for udgivelses vinduet. Og vi er så heldige at der ikke går alt for længe. Men ja, alt er selvfølgelig relativt.

Sæt X i kalenderen over det første kvartal af 2020, for der udgives Samurai Shodown.

Forrige indlægBrawlhalla kommer til mobile enheder
Næste indlægJumanji: The Video Game ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)