Copenhagen Pride er tilbage, og byen vil blive lyst op i regnbuens farver for at fejre og sætte fokus på rettigheder for LGBTQ+ miljøet. I København vil beboere opleve positive Scrabble® ord om kærlighed og inklusion, visualiseret på Arbejdernes Landsbank-bygningen i det centrale København.

Scrabble®, det ultimative spil med ord, som er elsket af millioner af mennesker verden over, støtter PRIDE fejringer i København ved at inkorporere et mix af kraftfulde og inkluderende ord på dansk og engelsk, for at støtte den lokale befolkning og for at inkludere det internationale fællesskab.

“Vores mål er at bidrage til en mere mangfoldig, retfærdig, inkluderende og bæredygtig fremtid” siger Tharyn Estevez, Country Manager Benelux & Nordics hos Mattel, firmaet som står bag Scrabble® aktiveringen. “Hos Scrabble® kender vi alt til ordets magt og hvordan positive ord kan være redskaber til skabe og ophøje positive forbindelser. Med denne aktivering, som også har været udført i Holland i samarbejde med Pride Business Club, vil vi gerne opmuntre til diskussion omkring hvordan positive ord kan have en stor indflydelse på samfundet gøre det mere inkluderende.”

De ikoniske Scrabble brikker med kraftfulde, positive kærlighedsord vil være synlige gennem hele Copenhagen Pride og vil vise støtte til alle festivalens deltagere. De positive ord, som vil blive vist i byen, inkluderer bl.a. Kærlighed, Freedom, Accepteret, Glæde, Selvrespekt, Unique, Værdihed, Kæreste, Brave, Stolt and Pride