Selvom F1 2020 står til udgivelse om ikke alt for længe, så har vi ikke rigtigt set noget gameplay fra spillet. Det laver vi så om på nu.

Codemasters som står bag F1 2020, har været så flinke at dele en gameplay trailer. Den får I lige her:

F1 2020 udgives til PlayStation 4, Xbox One, Stadia og PC den 10. juli.

Forrige indlægHarvest Moon: One World annonceret
Næste indlægChorus annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)