En YouTube-kanal, drevet af brugeren Dextorin, viser omkring 80 forskellige spilkarakterer drukne. Brugeren har lavet den slags videoer i ca. to år og han har druknet karakterer fra spil som Banjo-KazooieSuper Mario 64The Witcher 3 og World of Warcraft. Den engagerede YouTuber viser hele processen fra at dykke ned i vandet til at drukne.

I et interview med GameSpot siger han at det ikke var en originale tanke, at dedikere en hel YouTube-kanal til at drukne spilkarakterer.

“To be honest, I had no intention of having it turn into what it did. What started with a buddy and I screwing around with a capture card, suddenly turned into a channel where I was getting requests. One video turned into five, and then ten… next thing I know it is nearing 80. Much to the collective ‘WTF’ of the internet, as I am now finding out. And let’s be honest, these are the kinds of scenes we all dread when playing games, so it shouldn’t come as much of a surprise!”

Brugeren siger, at han får to-tre efterspørgsler på druknevideoer om ugen – og det bliver til mange om året. Han fortæller at der er andre kanaler, så som GameOverContinue, der fokuserer på at filme spilkarakterers død.

Dextorin har modtaget andre makabre forespørgsler, men han holder sig til at drukne spilkarakterer og fortsætter gerne med det i fremtiden.

Han slutter af med at sige følgende:

“I guess you can say the ‘end goal’ would indeed be to archive every single drowning animation in every single game,” Siger han.

“A lofty goal, and perhaps somewhat silly, but that would be the aim.”

Hvis du kan bære det, så se en video, hvor Link drukner:

Makabert, men også en anelse komisk.

Forrige indlægSony dropper Ustream
Næste indlægFinal Fantasy Brave Exvius er landet
Jeg er en 24-årig kvinde med en passion for gaming. Mit spilbibliotek er ikke platformsbestemt, men snarere udvalgt efter om et spil har et tiltalende gameplay og historie. Jeg har altid været stor fan af Rockstar Games' udgivelser og følger dem nøje. Mere specifikt, så er GTA-serien min favorit. På nuværende tidspunkt spiller jeg mest på min PS4 og Xbox One. Jeg har ikke været PC-gamer siden DOS-æraen, men jeg interesserer mig for PC'ens rivende udvikling i spilindustrien. Tak fordi, du læste med.