Hvis du har den store drøm om at være astronaut men ikke gider bruge tiden på at blive det, så er der en god løsning her.

Du skal da bare spille Astroneer, som er et spil, hvor du er en astronaut, som tager til forskellige planeter for at samle en masse ressourcer.

Der er nu via en udvikler dagbog delt denne video som i ser, hvor vi får hele 10 minutters multiplayer gameplay.

Husk at inden i ser denne video, skal i lige bide mærke i at det i ser er fra Alphaen af spillet, så meget kan ske endnu.

Vi har ikke nogen udgivelses dato på Astroneer endnu, men det kommer her i 2016, og det forlyder at kan få adgang til det via Steam Early Access i slutningen af sommeren, så det håber vi selvfølgelig på.

Forrige indlægNo Man’s Sky forsinket
Næste indlægRazer Hammerhead Pro V2 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)