Det sker nogle gange at spil ryger i et udviklings helved og i sidste ende bliver aflyst. Nogle gange skyldes det konfliktende idéer, mangel på økonomisk støtte eller noget helt tredje. De aflyste spil går så i glemme bogen og ser aldrig dagens lys igen . . . indtil nogen graver dem op og fortæller deres historie.

Daredevil som nu kan opleves som en serie på Netflix, har også haft en enkelt film lavet efter sig med Ben Affleck i hovedrollen. Men manden uden frygt har aldrig haft sit eget spil, selvom det ellers var lige ved at lykkes. Daredevil: The Man Without Fear var et spil i produktion hos 5000ft inc. og skulle have været et tredje-person action spil til PlayStation 2, Xbox og PC. Men grundet stor ændring i genre og problemer med at gøre Sony og Marvel tilfredse, blev spillet aldrig til noget.

En Youtube kanal kaldet DidYouKnowGaming? har en serier af videoer der hedder Unseen64, der netop går ud på at fortælle historien omkring de glemte spil. Hvorfor blev de aldrig til noget? Hvad var tankerne bag og hvad kæmpede udviklerne med? er blot nogle af de spørgsmål der bliver besvaret i serien. Indtil videre kan du bla. høre om et åben-verden Superman spil, GTA klon med South Park og resterne af et spil baseret på Dirty Harry. De er interessante og spændende at se, hvis man interesserer sig for, hvad der sker bag kulissen.