Hvis du skal have fingrene i SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, så se med her.

Selve multiplayer delen i spillet er nemlig vist frem. Det er desværre ikke meget vi får af se. Men det kan stadig give et godt indblik i hvordan multiplayer delen virker:

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom udgives til PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 23. juni

Forrige indlægPHOGS! udskudt og demo
Næste indlægKingdoms of Amalur: Re-Reckoning annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)