Seagate har i dag annonceret lanceringen af en 512GB SSD Harddisk til Xbox One. Den nye SSD lover hurtigere hastigheder, i forhold til at gemme indhold på Xbox One. Og får lige at pointere at harddisken er lavet specielt til Xbox One, så er den lavet i de kataktariske Xbox farver, grøn og sort.

Seagate påstår at deres nye Game Drive til Xbox One skulle formindske loading tiderne i store spil, som kræver meget data. Så man skulle kunne mærke en betydelig forskel i spil som Gears of War 4 og Forza Horizon 3. Måske kunne det også hjælpe lidt i de nærmest umenneskelige loading tider i Battlefield 1.

De har endnu ikke udsendt noget materiale som kan understøtte deres påstand. Så vi må tage deres ord for gode varer. Noget mere sikkert er dog prisen på Seagate’s Game Drive. 199$ skal man punge ud, hvilket med skat og alle de andre afgifter den danske stat kan diske op med. Ja så bliver det i runde tal omkring de 1.400 kr. herhjemme. Seagate oplyser at deres Game Drive vil kunne købes i butikkerne, her i starten af November.