Kan I huske Senran Kagura Burst til 3DS? Hvad end svaret er, så kan jeg fortælle, at spillet har fået en ordentlig remake på PlayStation 4 – med det nye smarte navn “Senran Kagura Burst Re:Newal”. Spillet kører på samme engine som Senran Kagura: Estival Versus, så hvis I er bekendt med den titel, så ved i hvad i går med til.
***OBS der er billeder af letpåklædte anime piger forneden, så er I advaret. 

 

“Jeg Spiller Det På Grund Af Plottet”:

Jeg må sige allerede fra start af, at der ikke findes super meget plot i Senran Kagura serien – eller rettere, plottet er ikke så dybd eller klimatisk. Burst Re:Newal handler om vores Ninja-Highschool piger, som går igennem dagen og bæveger sig ud i en masse forskellige oplevelser. Dette er alt fra at handle til, at tage i et badehus.

Der er 2 skoler i dette spil – Hanzo National Academy og Hebijo Clandestine Girls’ Academy. Disse 2 skoler fokuserer hver på, hvad de mener shinobi er – om det er på godt eller ondt. Der er mulighed for, at spille begge skolers historie, med hver deres 5 ninja piger.

Beat’em’up Jutsu:

Alt efter hvilken skole du vælger at fokuserer på, gør ikke det helt store, da du kan skifte rundt som det passer dig. Der er et antal missioner på hver skole, og hvis man vil have en forståelse af universet, er det en god ide at spille begge skoler. Dette tager ikke super lang tid, da spillet er meget overfladisk. Spillet er et beat’em’up i stil med Warriors serien fra Tecmo, dog lidt mere primitiv. Det er ikke det dybeste kampsystem, men det er stadig fint nok til, at holde en kørende.

De i alt 10 forskellige Shinobi piger (plus hemmelige karakterer) har hver deres kampstil, hvilken også tager meget inspiration fra forskellige mangaer og animeer. Spillet er bygget på fan-service så det er et stort plus.

Hver shinobi kan ved hjælp af deres hemmelige ninja teknik forvandle sig, til en bedre udgave af dem selv, og derved overvinde fjenden med forskellige moves. Her bliver de stærkerer og får deres HP bar fyldt op igen.

 

En Ninja Til Alle:

Dette er nødvendigvis ikke noget alle ligger mærke til, men der er faktisk utroligt mange referencer i hver af de forskellige shinobi tøser. Jeg, som overhovedet ikke er kyndig nok til at udtale mig om dette, har lagt mærke til en del Naruto referencer. Hvilket jeg tror mange fans vil finde interessant. Disse referencer er også gældende i de andre Senran Kagura spil. Hvis man kigger med lidt mere voksne briller, vil man se at de hver især også er bygget på hver deres fetich.

Hvis man ser bort fra det førnævnte, handler valget af en main jo også om deres moveset. Dette er nemt nok at vurderer, da det som sagt ikke er det dybeste kampsystem. Jeg personligt helder mere til de hurtige karakterer, da det minder mig om Warriors.

 

Men Hvad Skal Jeg Gøre?:

Jo det er simpelt der er 2 måder at vinde kampen på. Den første måde er, at få din modstanders liv i bund, dette gælder de andre karakterer såvel som thugs og goons.
Så er der den anden måde; ram din ninja-pige modstander med et stærkt angreb og smadre hendes tøj af hende. Når hun så er nøgen, har du automatisk vundet. Det er fjollet, men det er virkelig underholdende samtidig.

Men er der ikke mere til det? Jo! – der er også en masse forskelligt tøj, hår og accessories som du kan give dine ninja piger på. Du kan få dem til at se ud, ligesom du vil have det. Og når du så er godt tilfreds, kan du få dem til at pose så du kan tage et billede, og smide det ud på sociale medier, derfra kan du få 10238 likes og en medalje. Eller nej, men der er en del nemme trophies, hvis du er en trophy hunter.

TL;DR:

Jeg har måske været useriøs i denne anmeldese, men jeg mener det når jeg siger, at jeg virkelig holder af Senran Kagura serien. Den er virkelig skæg, og man kan godt mærke, at Tamsoft og Honey Parade Games har haft det sjovt, når de har lavet dialogerne og historien. Det er så plat, og man kan ikke lade være med, at smile når man læser det. Det er virkelig overfladisk, men nemt nok at se igennem.

Senran Kagura Burst Re:Newal er en solid titel og man skal ikke ryste på hovedet over den. Selvom Senran Kagura serien har fået en Memestatus, er der stadig god underholdning at hente her. Så hvis du har lidt mønt du skal brænde af på noget sjov underholdning, kan det ligeså godt være Senran Kagura!

Interesseret i at læse en anden anmeldese af Senran Kagura? Så læs med her

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFå beta adgang til Batalj
Næste indlægThe LEGO Movie 2 Videogame får sin første trailer
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!
senran-kagura-burst-renewal-anmeldelseSenran Kagura Burst Re:Newal er en solid titel og man skal ikke ryste på hovedet over den. Selvom Senran Kagura serien har fået en Memestatus, er der stadig god underholdning at hente her. Så hvis du har lidt mønt du skal brænde af på noget sjov underholdning, kan det ligeså godt være Senran Kagura!