Senran Kagura er en serie af sin helt egen slags. Den er blevet representeret i flere afskygninger dog oftest basseret på beat ’em up formularen – men der har dog været flere fortolkninger, af ninja pigernes liv og deres interessante liv. Denne gang brydes formularen endnu engang, med et Pin Ball spil! Tag godt imod Peach Ball!

Forord

Peach Ball er den 2. udgave af Senran Kagura serien, som har fået lov til at lande på Nintendo Switch. Sidste gang vi havde konventionelle Senran Kagura spil på en Nintendo konsol var det på 3DS’en med titlerne Burst, Skirting Shadows og Deep Crimson. Men Marvelous har her de seneste år vist, at de er interesseret i, at få deres elskede serie over på Nintendo endnu engang.

Så Peach Ball, det er simpelt, det er pin ball. Det er faktisk bare god gammel dags pin ball. Det handler om at få tilstrækkelige point, så man kan opleve en Sexy Challenge, som ødelægger pigernes tøj en lille smule. Dette kan gøres 3 gange, hvor den slutter med en Super Sexy Challenge, som selvfølgelig går ud på, at ramme deres numse eller barm så mange gange man kan på tid.

Ja, Senran Kagura er kendt for at ramme grænsen, over flere gange. Mange vil se det som objektificerende mens andre tager det som et satirisk syn på Ecchi genren. Uanset hvad, har Senran Kagura serien det yderst godt på Nintendo Switch.

Sagen er nemlig den, at de eneste 2 Senran Kagura spil vi har på Nintendo Switch, er utrolig nok de mest perverse. Og NoA og NoE går åbenbart ikke op i censur, så spillene kan spilles præcist som de kan i Japan.

Pelsede Kugler

En skør forbandelse rammer spillets udvalg af ninja tøser, og de bliver alle forvandlet til et dyr. Eller, de er på grænsen til det. Det viser sig, at pigerne får pels, haler og andre genkendelige lemmer set i dyreriget. Basically, det er pin-up dyrekostumer. Det viser sig dog, at den eneste måde, at fjerne forbandelsen er, at vibrere en bestemt kugle hurtigt, da den på den måde vil frigive en tåge der kan gøre pigerne normale igen.

Den nemmeste måde at vibrere en kugle hurtigt er selvfølgelig ved hjælp af pin ball! Så med denne meget belejlige pin ball maskine, kan pigerne blive placeret i midten. Nu tager det fart. De skal mindes om, hvem de er – hvilket skal gøres ved at ramme dem nogle gange. Ninjaer er vant til at få nogle knubs, så det giver jo mening – at de på den måde vil huske deres fortid.

Men vi bliver simpelthen nødt til, at føre dem igennem nogle sexy challenges inden. En rigtig ninja skal kunne tilpasse sig, så ved at komme ud i pinlige og overskridende situationer, kan de lærer at håndtere selv de mest skumle fjender!

Når pigen så er blevet bragt igennem diverse scenarier, skal man gå amok på deres bryst eller mås for, at kunne placerer kuglen det ene eller andet sted. Det er jo den bedste måde, at få udløst tågen! Når det så endelig er klaret, er Ninja pigen blevet sig selv igen. Phew, den gik lige..

Pin-Up Ball

Hvis vi ser bort fra alt det seksuelle, som Senran Kagura står for, så er det faktisk et utroligt underholdende pinball spil. Der er sjove interaktioner og veje på banerne. En del hemmeligheder og så er det en rigtig fin sværhedsgrad. Der kommer løbende nogle objektiver på tid, som at ramme nogle figurer som valser rundt.

Der er desværre kun forskellige baner, dog med forskellige gimmicks. Det er lidt en skam, da pinball er sjovest med variation. Men det skal ikke komme ud på det. Senran Kagura serien er som nævnt meget på grænsen. Det er yderst seksuelt og et eller andet sted, finder jeg det befriende at se sådan en titel uden censur på en Nintendo Konsol.

Det skal dog siges, at ingen-censur ikke betyder at der er fuld nøgenhed. Men mere at aktionerne hvorpå, man skal stimulerer ninja pigen ikke er censureret. Der er dog også en velkendt funktion ved navn “intimacy” hvor man kan sprøjte vand på og rører ved en af pigerne – denne funktion er fjernet i de nyerer spil til Playstation.

SpiSpillet er langt fra perfekt. Det er kort og mangler en del indhold, som desværre bliver solgt via DLC. Dog er der kun 6 karakterer med i spillet, hvilket er ærgerligt og der er ikke snak om, at der kommer flere til spillet.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGears 5 Limited Edition Xbox One X konsol annonceret
Næste indlægLad os klatre i Ancestors: The Humankind Odyssey
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!