Senran Kagura har for nylig haft 5 års jubilæum, og det er blevet fejret i stor stil, med en ordentlig omgang vandpistols kamp. I Senran Kagura: Peach Beach Splash er det op til dig, sammen med Shinobi pigerne, at vinde PBS vandkampen, og erklære dig vinder.

Senran Kagura er en serie skabt for og til unge manga og anime fans – hovedsageligt den mandlige demografi. Det gør sig i den grad gældende, da spillet tydeligvis skiller sig ud, med let påklædte, anime tøser, hvis egentlige formål er, at flå tøjet i stykker på hinanden.

De tidligere Senran Kagura spil, har fokuseret meget på ideen om, det frække spil univers, og har i den grad leveret. Spilserien er i sig selv, blevet lidt af et phænomen og der er flere og flere der er begyndt, at gå på opdagelse i Senran Kaguras univers.
Jeg blev for første gang introduceret til serien, da jeg tilfældigvis faldt over et 3DS spil, ved navn Senran Kagura Burst, med hvad der lignede noget, som ikke er velegnet til børn. Jeg valgte, at tage spillet med hjem, og da fik jeg en åbenbaring: Senran Kagura lever ikke af sit plot.

Dette betyder nødvendigvis ikke, at spillene ikke er underholdende. Det vil faktisk sige, at hvis du ser væk fra de seksuelle elementer, er spillende faktisk ret sjove, dog yderst trivielle. Spillene gør ikke noget unikt eller specielt, men de leverer med et solidt og sjovt gameplay.

Efter nogle år, er Japan slået rigtig igennem i vesten, og færre og færre af de mere obskure samt seksuelle spil bliver censureret, hvilket resulterer i, at vi bliver mødt med flere af den slags spil i Danmark, og resten af vesten.
Dette betyder også, at spil som Senran Kagura: PBS bliver revet væk fra hylderne, med røde kinder.

Senran Kagura: PBS går væk fra de grundlinjer de andre Senran Kagura spil har lagt, og forsøger sig nu med en slags Splatoon model. I stedet for, at man slås, bruger ninjutsukunstner, våben og mere, befinder pigerne sig nu i deres bikinier, vandpistoler og specille evne-kort.

Hvis man har lagt sig ud med Splatoon eller andre generelle 3. persons shooters, vil man kunne kende spillet, og vende sig til det meget hurtigt.
Spillet “learning-curve” er meget udenlige, og det er stort set intet svært ved spillet, så længe man ved hvordan en controller fungerer.
Men som sagt, leverer spillet ikke på plot – da plottet ærligt talt er så elendigt, at det stortset er ikkeeksisterende.

I Senran Kagura: PBS er der 2 gamemodes, som består af historie delen, og små missioner med et mindre “plot”, som ofte handler en af shinobi pigerne. Disse små missioner er så latterligt dumme, og så fjollede at man simpelthen ikke kan lade være med, at trække på smilebåndende.
Der er f.eks. en hvor en af shinobi pigerne ved navn Hikage får solstik, og hendes holdkammerater prøver at køle hende ned.

Kernen i Senran Kagura: PBS består af 2 hold som kæmper mod hinanden i form af deathmatch, og det hold der har flest KOs vinder. Der er 2 måder du kan få KOs på, den ene er, at drene en af spillerne fra det andet hold for liv, og skyde videre på de andre. Eller, du kan gå hen til en spiller der ligger ned, tage din badeand frem, og skyde vand på modstanderen, indtil bikinien ryger af.
Det rusulterer så i hurtigere KOs plus, du får lov til, at gøre noget du nok ikke kommer til i andre spil, nogensinde.

Under kampene får du også mulighed for at bruge dine battle cards, som du kan få i forskellige boosters. Disse kort giver dig en evne du kan bruge mod modstanderen, og som giver dig en klar fordel. De forskellige kort har forskellige billeder og evner.

Ude i menuen, er der også den obligatoriske dress-up del, hvor du kan give dine piger nyt tøj på, nye bikinier mm. Der er også en under del, der hedder Intimacy, hvor det handler om, at du skal få et kys fra din valgte pige. Dette opnår du ved at, bogstavelig talt tage på hendes kvindelige dele, hvor du så efter noget tid, kan forsøge dig med et kys.

Spillet er fjollet, og er egentlig kun i live grundet de seksuelle elementer, samt animeen som også kan findes der ude et sted. Men det er også det der gør spillet unikt på så mange punkter. Det kan godt være det er utroligt seksuelt, og ikke rigtig har andet end det og dets forholdsvise trivielle og dog gode gameplay – men det giver alligevel et frisktpust til shooter genren.

Spillet rammer med stor sansynlighed den mandlige demografi – men drenge er og forbliver drenge. Senran Kagura, vil med sikkerhed bringe mange gode unskyldninger på banen, men det er et spil som er så dumt, men dog så underholdende, at man ikke kan lade være med, at grine og ryste på hovedet.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDualshock 4 controlleren udgives i endnu en ny farve
Næste indlægLets Sing 2018 ude nu
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!
senran-kagura-peach-beach-splash-anmeldelseSpillet er fjollet, og er egentlig kun i live grundet de seksuelle elementer, samt animeen som også kan findes der ude et sted. Men det er også det der gør spillet unikt på så mange punkter. Det kan godt være det er utroligt seksuelt, og ikke rigtig har andet end det og dets forholdsvise trivielle og dog gode gameplay - men det giver alligevel et frisktpust til shooter genren.