Sephiroth, fra FINAL FANTASY VII, lanceres til Super Smash Bros. Ultimate som spilbar fighter den 23. december. Sephiroth bliver en del af Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 DLC, der også indeholder fighters som Min-Min fra ARMS og Steve & Alex fra Minecraft, samt tre andre fighters, der endnu ikke er annoncerede. Sephiroth bliver dermed den anden figur fra FINAL FANTASY VII, som bliver spilbar fighter i Super Smash Bros. Ultimate, hvor Cloud var den første.

I udsendelsen Super Smash Bros. Ultimate – Battling with Sephiroth (Nintendo Switch) gav spillets instruktør Masahiro Sakurai mere information om Sepiroth:

  • Tidsbegrænset event: Sephiroth Challenge: Her kan spillere kæmpe mod Sephiroth allerede nu og frem til den 23. december kl. 02:00 dansk tid. Spillere, som enten har Fighters Pass Vol. 2 eller Challenger Pack 8: Sephiroth og gennemfører udfordringen, kan låse op for Sephiroth og den nye bane, Northern Cave, inden den 23. december.
  • Ny bane, musik med mere: Challenger Pack 8: Sephiroth giver dig banen Northern Cave i Classic Mode og ni musiknumre fra FINAL FANTASY-serien. 
  • Mii Fighter-kostumer: Den 23. december lanceres også nye kostumer til Mii Fighters. Kostumerne er blandt andet baserede på klassiske figurer som Aerith, Tifa og Barret, samt en Chocobo-hat og et outfit inspireret af Geno fra Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars.

Fighters Pass Vol. 2 er tilgængeligt nu og giver adgang til Challenger Pack 8: Sephiroth.

Forrige indlægArcheAge har fået nyt indhold
Næste indlægCyberpunk 2077 – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)